reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie wszystko ok, przebieram już nogami przed usg, które mam zaplanowane na 23.01. i właściwie będziemy się przymierzać do prenatalnych (między 6 a 12.02. bede się umawiać jeśli wszystko nadal będzie ok po wizycie).
Niektóre objawy zaczynają mocno dokuczać, często odczuwam mdłości 🤢 piersi bolą przeeeokrutnie... i ciężko mi jeść normalnie, a to z kolei powoduje brak sił i ciągłą senność 🥴 Więc lekko nie jest ale jestem szczęśliwa i mam nadzieję, że objawy już niedługo ustąpią, nabiorę energii i będę mogła trochę bardziej cieszyć się ciążą 😊😊
U mnie senność minęła w drugim trymestrze. Z drugiej strony jak możesz to śpij dziewczyno śpij 😅 wiem że nie da się wyspać na zapas ale co Twoje to Twoje bo później z tym snem bardzo różnie będzie 😆

reklama
U mnie senność minęła w drugim trymestrze. Z drugiej strony jak możesz to śpij dziewczyno śpij 😅 wiem że nie da się wyspać na zapas ale co Twoje to Twoje bo później z tym snem bardzo różnie będzie 😆
Właśnie, szkoda, że nie da się na zapas!! 😅 najlepsze jest, że mąż mi mówi "no żebyś teraz tylko w nocy spała" ale mi tam drzemka w ciągu dnia zupełnie nie koliduje ze spaniem w nocy co było początkowo zaskakujące 😃😃

Dziewczyny co dalo by wiekszy upragniony efekt...
Inseminacja nasieniem dawcy?
Czy In vitro nasieniem dawcy?
Tracę badzieje 😔
Ja miałam 6 inseminacji nasieniem dawcy, wszystkie nieudane, pierwsze in vitro nasieniem dawcy udane podwójnie 🙂 ja miała wyniki za każdym razem super a jednak nie poszło, czasami tak jest. Inseminacje mają niskie statystyki, in vitro w zależności od przypadku jednak mają większą skuteczność.

U mnie wszystko wporzadku. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami do samokontroli i monitoringiem ).
Mam przesledzic dwa lub 3 cykle. Mam wrazenie ze stoje w miejscu 😔

U mnie wszystko wporzadku. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami do samokontroli i monitoringiem ).
Mam przesledzic dwa lub 3 cykle. Mam wrazenie ze stoje w miejscu 😔
Ja bym jednak celowała w in vitro- wieksza skuteczność i ewentualnie wieksza szansa za zweryfikowanie co jest nie tak w przypadku ewentualnego niepowodzenia

reklama
U mnie wszystko ok, przebieram już nogami przed usg, które mam zaplanowane na 23.01. i właściwie będziemy się przymierzać do prenatalnych (między 6 a 12.02. bede się umawiać jeśli wszystko nadal będzie ok po wizycie).
Niektóre objawy zaczynają mocno dokuczać, często odczuwam mdłości 🤢 piersi bolą przeeeokrutnie... i ciężko mi jeść normalnie, a to z kolei powoduje brak sił i ciągłą senność 🥴 Więc lekko nie jest ale jestem szczęśliwa i mam nadzieję, że objawy już niedługo ustąpią, nabiorę energii i będę mogła trochę bardziej cieszyć się ciążą 😊😊
Trzymamy kciuki za dobre wyniki!
Drugi trymestr jest łaskawszy! Chociaż, ja miałam bardzo mało objawie ciążowych, wiec jak miał mdlosci to sie cieszyłam.. 😅
Ps. Ja nie wyspalam się na zapas- akceptowalne! ...ale filmy/seriale, randki ze sobą, bierz na zapas po kieszeniech!😆😆

Do góry