reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Och, gdybyśmy tylko wiedziały co chcą nasze cipki to życie byłoby prostsze....Dziewczyny co dalo by wiekszy upragniony efekt...
Inseminacja nasieniem dawcy?
Czy In vitro nasieniem dawcy?
Tracę badzieje
Nikt ci nie odpowie... U jednych zadziała iui u innych ivf a jeszcze czasem może się trafic, że nic.
PałkaZapałka
Bardzo łatwo się mówi mając dziecko, ale gdybym miała kasę na drugie to na pewno dwa razy spróbowałabym iui. Potem ivf.Wiem. I niestety nie mamy na to złotego leku
Poczekaj, obserwuj cykle wedle zalecen i zdaj się na lekarza.
Artemida90
zrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starańMam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normie jestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
A co lekarz na to? Żadnych propozycji działania, planu? Wiem, że to ostatecznie Wy podejmujecie decyzje, ale warto mieć taki plan żeby właśnie nie stać w miejscu…Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normie jestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
eij
To jeśli mogę doradzić to może spróbujcie jeszcze raz iui, ale nie więcej bo szkoda czasu, nerwów i pieniędzy, albo idźcie od razu w in vitro.Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normie jestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
eij
Ja też 6 inseminacji, beta nawet nie drgnęłazrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starań
reklama
U nas też zaraz mija 5 latzrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starań
Podziel się: