reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Och, gdybyśmy tylko wiedziały co chcą nasze cipki to życie byłoby prostsze....Dziewczyny co dalo by wiekszy upragniony efekt...
Inseminacja nasieniem dawcy?
Czy In vitro nasieniem dawcy?
Tracę badzieje![]()
Nikt ci nie odpowie... U jednych zadziała iui u innych ivf a jeszcze czasem może się trafic, że nic.

PałkaZapałka
Bardzo łatwo się mówi mając dziecko, ale gdybym miała kasę na drugie to na pewno dwa razy spróbowałabym iui. Potem ivf.Wiem. I niestety nie mamy na to złotego leku![]()
Poczekaj, obserwuj cykle wedle zalecen i zdaj się na lekarza.
Artemida90
zrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starańMam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normiejestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
![]()
A co lekarz na to? Żadnych propozycji działania, planu? Wiem, że to ostatecznie Wy podejmujecie decyzje, ale warto mieć taki plan żeby właśnie nie stać w miejscu…Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normiejestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
![]()
eij
To jeśli mogę doradzić to może spróbujcie jeszcze raz iui, ale nie więcej bo szkoda czasu, nerwów i pieniędzy, albo idźcie od razu w in vitro.Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normiejestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą....
![]()
eij
Ja też 6 inseminacji, beta nawet nie drgnęłazrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starań

reklama
U nas też zaraz mija 5 latzrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starań
Podziel się: