reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normie 😔 jestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą.... 😔

Mam przesledzic dwa / trzy cykle. Do owulacji dochodzi ( potwierdzone paskami i monitoringiem ). Badania w normie 😔 jestesmy po 2 iui i jakos tak stanelismy w miejscu a lata lecą.... 😔
zrobiłam 6 iui na super nasieniu meza bo to u mnie problem - brak owulacji naturalnych i brak miesiączek. Tylko po drugiej biochemiczna. Każda kolejna nic nie dała. Podeszliśmy do ivf i pierwszy transfer mrożonego zarodka udany. 5 lat starań

A co lekarz na to? Żadnych propozycji działania, planu? Wiem, że to ostatecznie Wy podejmujecie decyzje, ale warto mieć taki plan żeby właśnie nie stać w miejscu…

To jeśli mogę doradzić to może spróbujcie jeszcze raz iui, ale nie więcej bo szkoda czasu, nerwów i pieniędzy, albo idźcie od razu w in vitro.

reklama
Do góry