A później od żłobka do studniówki..Oj tak. A jak się urodzi to będzie Ci się dłużyło od drzemki do drzemki
reklama
Super wieści!Tak, ale ciąża bardzo wczesna więc niewiele zobaczyliśmy Dla mnie najważniejsze, że lekarka wykluczyła ciążę pozamaciczna i brak pustego jaja bo przez te dwie rzeczy nie mogłam spać po nocach Kolejna wizyta za 2 tyg i czekamy na
Każda ma lepsze i gorsze momenty, ale po to tu jesteśmy, żeby wspólnymi siłami dotrwać do tych najpiekniejszychMyślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodzi
Z podobnych powodów większość tu trafiła, no nie ukrywajmy, jest tu fajnieTeż prawda... A nadzieja to chyba coś najpiękniejszego co można dać w trudnościach!
Ale nie zamierzam się rozstawać bo ten wątek w niektórych chwilach dawał mi jedyną podporę i siłę do walki... Za co bardzo wszystkim dziękuję!!! Niewiele osób z naszego grona rodziny i znajomych wiedziało o naszych trudnościach i leczeniu więc na pewno nigdzie się nie wybieram i z Wami zostaje żebyśmy mogły wspierać się wzajemnie!
Ja od siebie również słówko!
Wesołych Świat, pelnych radosci, spokoju i odrobiny wytchnienia. . Niech magia Swiat sprawi, że będziecie w stanie odpuścić i oczyścić głowę (wszyscy dzietni prorocy mawiają, że to dziala), żeby w końcu udało się i Wam zobaczyć upragnione dwie kreseczki!
Wesołych Świat, pelnych radosci, spokoju i odrobiny wytchnienia. . Niech magia Swiat sprawi, że będziecie w stanie odpuścić i oczyścić głowę (wszyscy dzietni prorocy mawiają, że to dziala), żeby w końcu udało się i Wam zobaczyć upragnione dwie kreseczki!
mylenne
Fanka BB :)
Też Wam wszystkim życzę Wesołych Świąt, spokojnych, radosnych ale przede wszystkim wytrwałości zarówno dla wszystkich dziewczyn czekających na ten mały cud, oby nadchodzący rok był tym szczęśliwym i przyniósł to co upragnione, jak i dla naszych mamusiek
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Ciężarnym szczęśliwego rozwiązania a tym starającym się albo myślącym o iui owocnego roku. Będzie ciężki ale warto.
reklama
Podziel się: