reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak, ale ciąża bardzo wczesna więc niewiele zobaczyliśmy 😊 Dla mnie najważniejsze, że lekarka wykluczyła ciążę pozamaciczna i brak pustego jaja bo przez te dwie rzeczy nie mogłam spać po nocach 😉 Kolejna wizyta za 2 tyg i czekamy na ♥️
No i pięknie! I czemu Ty tutaj nic nie dajesz znać babo?! 😉😘 Oszczędzaj się ile się da i pięknych Świąt! Przyszłe to już w ogóle będą najpiękniejsze 🥹❤️

Przyłączam się do życzeń. I pamiętajcie, chociażby nie wiem jak ch...wo teraz było to nigdy nie traćcie wiary w lepsze jutro, w lepszy kolejny rok. Wesołych Świąt, tym co mogą niech balują ile wlezie, a Tym z Was, które już nie mogą spokojnej ciąży 😍

No i pięknie! I czemu Ty tutaj nic nie dajesz znać babo?! 😉😘 Oszczędzaj się ile się da i pięknych Świąt! Przyszłe to już w ogóle będą najpiękniejsze 🥹❤️
Myślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodzi 😊😊

Myślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodzi 😊😊
Jasne, że rozumiemy, ale dzięki takim powodzeniom dajemy nadzieje innym. Jesteśmy po to żeby się wspierać, ale też kibicować i cieszyć się razem 🙂

Jasne, że rozumiemy, ale dzięki takim powodzeniom dajemy nadzieje innym. Jesteśmy po to żeby się wspierać, ale też kibicować i cieszyć się razem 🙂
Też prawda... 😊🥰 A nadzieja to chyba coś najpiękniejszego co można dać w trudnościach!
Ale nie zamierzam się rozstawać bo ten wątek w niektórych chwilach dawał mi jedyną podporę i siłę do walki... Za co bardzo wszystkim dziękuję!!! Niewiele osób z naszego grona rodziny i znajomych wiedziało o naszych trudnościach i leczeniu 🥺 więc na pewno nigdzie się nie wybieram i z Wami zostaje żebyśmy mogły wspierać się wzajemnie! 😘

Wiem o co chodzi, ale tez dla takich histori kończących się ciaza warto walczyć i myślę że to tez może byc taki motywator:) mnie to w ogóle wszelkie ciaze z tego wątku lub in vitro bardzo nakręcały pozytywnie bo mialam przez to sike do tego żeby jeszcze próbować bo widzialam ze jak innym się udaje to mi moze tez:)

reklama
Do góry