I co? Miałaś wizytę?Chciałabym ale jest ciężko Dni lecą jak na złość tak wolnooo...
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Tak, ale ciąża bardzo wczesna więc niewiele zobaczyliśmy Dla mnie najważniejsze, że lekarka wykluczyła ciążę pozamaciczna i brak pustego jaja bo przez te dwie rzeczy nie mogłam spać po nocach Kolejna wizyta za 2 tyg i czekamy naI co? Miałaś wizytę?
No i pięknie! I czemu Ty tutaj nic nie dajesz znać babo?! Oszczędzaj się ile się da i pięknych Świąt! Przyszłe to już w ogóle będą najpiękniejszeTak, ale ciąża bardzo wczesna więc niewiele zobaczyliśmy Dla mnie najważniejsze, że lekarka wykluczyła ciążę pozamaciczna i brak pustego jaja bo przez te dwie rzeczy nie mogłam spać po nocach Kolejna wizyta za 2 tyg i czekamy na
eij
Przyłączam się do życzeń. I pamiętajcie, chociażby nie wiem jak ch...wo teraz było to nigdy nie traćcie wiary w lepsze jutro, w lepszy kolejny rok. Wesołych Świąt, tym co mogą niech balują ile wlezie, a Tym z Was, które już nie mogą spokojnej ciąży
mylenne
Myślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodziNo i pięknie! I czemu Ty tutaj nic nie dajesz znać babo?! Oszczędzaj się ile się da i pięknych Świąt! Przyszłe to już w ogóle będą najpiękniejsze
Jasne, że rozumiemy, ale dzięki takim powodzeniom dajemy nadzieje innym. Jesteśmy po to żeby się wspierać, ale też kibicować i cieszyć się razemMyślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodzi
mylenne
Też prawda... A nadzieja to chyba coś najpiękniejszego co można dać w trudnościach!Jasne, że rozumiemy, ale dzięki takim powodzeniom dajemy nadzieje innym. Jesteśmy po to żeby się wspierać, ale też kibicować i cieszyć się razem
Ale nie zamierzam się rozstawać bo ten wątek w niektórych chwilach dawał mi jedyną podporę i siłę do walki... Za co bardzo wszystkim dziękuję!!! Niewiele osób z naszego grona rodziny i znajomych wiedziało o naszych trudnościach i leczeniu więc na pewno nigdzie się nie wybieram i z Wami zostaje żebyśmy mogły wspierać się wzajemnie!
Wiem o co chodzi, ale tez dla takich histori kończących się ciaza warto walczyć i myślę że to tez może byc taki motywator mnie to w ogóle wszelkie ciaze z tego wątku lub in vitro bardzo nakręcały pozytywnie bo mialam przez to sike do tego żeby jeszcze próbować bo widzialam ze jak innym się udaje to mi moze tezMyślałam żeby napisać... ale miałam wewnętrzne wątpliwości czy powinnam tutaj się rozwijać w tej sprawie. Wiem, że są tu dziewczyny, które czekają na swoje szczęście po niejednym niepowodzeniu i jeszcze niedawno byłam w tym samym miejscu więc doskonale znam te uczucia, a nie chciałabym komuś robić przykrości, nie wiem jak to ująć, ale chyba zrozumiecie o co chodzi
reklama
Podziel się: