Hankaa
Fanka BB :)
super ale szybko lekarskie podjął decyzję, ja co dwa dni biegałamBez, w sobote zastrzyk i w poniedzialek IUI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super ale szybko lekarskie podjął decyzję, ja co dwa dni biegałamBez, w sobote zastrzyk i w poniedzialek IUI
No właśnie też się pytałam czy w sobote może jeszcze usg zrobić ale powiedział że nie ma potrzebysuper ale szybko lekarskie podjął decyzję, ja co dwa dni biegałam
ja bym się uparła bo skąd wie jak będą rosły pęcherzyki.. chyba że przewiduje tak dobrzeNo właśnie też się pytałam czy w sobote może jeszcze usg zrobić ale powiedział że nie ma potrzeby
PowodzonkaCześć dziewczyny ja jestem po wizycie kontrolnej, brałam 3 dni clostilbegyt, dziś na usg były 3 większe pecherzyki. W sobote wieczorem mam zrobic zastrzyk i w poniedziałek IUI.
Ja teżsuper ale szybko lekarskie podjął decyzję, ja co dwa dni biegałam
Super wynik, dziś iui, wiec trzymam kciuki za powodzenieCześć dziewczyny ja jestem po wizycie kontrolnej, brałam 3 dni clostilbegyt, dziś na usg były 3 większe pecherzyki. W sobote wieczorem mam zrobic zastrzyk i w poniedziałek IUI.
Ja też.. myslalam, że mnie z pracy wywala, bo zawsze w klinice były boskie godziny w samym środki dnia pracy i maksymalne opoznieniaJa też
U mnie jeszcze dojazdy 70 km w jedną stronę. Od razu dzień wolnego brałamJa też.. myslalam, że mnie z pracy wywala, bo zawsze w klinice były boskie godziny w samym środki dnia pracy i maksymalne opoznienia
o shit.. to już w ogóle masakra!U mnie jeszcze dojazdy 70 km w jedną stronę. Od razu dzień wolnego brałam
ja ivf robiłam 200km ode mnieo shit.. to już w ogóle masakra!