Moja ma jeszcze chwile, proszę nie wywoływac Wilczycy z lasuW ogóle szybko czas leci, tyle juz dzieciątek nowych na świeciezaraz i u Ciebie bedzie dzidzius a u mnie za 2 mce...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ma jeszcze chwile, proszę nie wywoływac Wilczycy z lasuW ogóle szybko czas leci, tyle juz dzieciątek nowych na świeciezaraz i u Ciebie bedzie dzidzius a u mnie za 2 mce...
Pewnie, bardziej w ciąży nie będziesz więc rób w pierwszym terminie![]()
Serio? Kurcze nie wiem, może ja źle coś przeczytałam
Hihi, ale na początku chyba dobrze było. Tak mi się wydajeSerio? Kurcze nie wiem, może ja źle coś przeczytałamJuż poprawiam
![]()
Ja po podwójnej dawce 6 dni po nie miałam śladu na teście więc myślę, że sa bardzo duże szanse, że to dzidzuś ❤Tylko czy nie za szybko i czy to nie zaszczyk . Czekam jeszcze parę dni
Ale spokojnie, póki nie ma @ to nie ma co gdybać. Zrób test 14 dni po, mi zawsze gin tak kazała. Teraz beta może być za niska i test może nie pokazać. Mi np. zastrzyk wychodził jeszcze 10 dni po. Na spokojnie na prawdę. Trzymam kciuki mimo wszystkoPowtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
A bierzesz jakieś leki teraz? Jakiś Duphaston np.?Powtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość