reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Powtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Mi lekarz w ogóle nie kazał robić sikańca tylko beta oo 14 dniach. Także głowa do góry, dopóki nie masz wyników bety nic nie jest pewne 😉

Powtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Ja to w te testy nie wierze bo różne rzeczy mogą pokazywać , moze zrob tez dla pewności bete:)

reklama
Hej dziewczynki, możecie proszę napisać (te korę przez to przeszły) jak wyglada proces z dawstwem komórki? I czy musialyscie miec super endometrium i spełniać jeszcze jakieś warunki, żeby zwiększyć skuteczność implantacji? I czy każdej się udało? Boje się, ze przez te moja endometriozę może się nie uda, a mowiac brutalnie nie chciałabym znowu „utopić” pieniędzy🥺

Do góry