Nie lekarz nie kazał brać nic .A bierzesz jakieś leki teraz? Jakiś Duphaston np.?
reklama
Dziękuję oby tak byłoAle spokojnie, póki nie ma @ to nie ma co gdybać. Zrób test 14 dni po, mi zawsze gin tak kazała. Teraz beta może być za niska i test może nie pokazać. Mi np. zastrzyk wychodził jeszcze 10 dni po. Na spokojnie na prawdę. Trzymam kciuki mimo wszystko
To też dziwne, zazwyczaj zalecają braćNie lekarz nie kazał brać nic .
Nic nie mam . Wcześniejszy lekarz przepisał zwykly ginekolog ale po roku starań zaczęłam się leczyć już w klinice . I tylko mam clo od 3-8 dnia 2x1To też dziwne, zazwyczaj zalecają brać
eij
Fanka BB :)
Mi lekarz w ogóle nie kazał robić sikańca tylko beta oo 14 dniach. Także głowa do góry, dopóki nie masz wyników bety nic nie jest pewnePowtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Ja to w te testy nie wierze bo różne rzeczy mogą pokazywać , moze zrob tez dla pewności betePowtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Poczekam i zrobię a jak długo czeka się na wynikJa to w te testy nie wierze bo różne rzeczy mogą pokazywać , moze zrob tez dla pewności bete
Kropka3333
Ja w klinice jak robiłam bete to wynik miałam chyba po 2 godzinach . A w zwykłym laboratorium zazwyczaj koło 16 18 wynikiPoczekam i zrobię a jak długo czeka się na wynik
Ja w diagnostyce jak robilam to po kilku godzinach były wyniki tego samego dniaPoczekam i zrobię a jak długo czeka się na wynik
reklama
Madziarka82
Hej dziewczynki, możecie proszę napisać (te korę przez to przeszły) jak wyglada proces z dawstwem komórki? I czy musialyscie miec super endometrium i spełniać jeszcze jakieś warunki, żeby zwiększyć skuteczność implantacji? I czy każdej się udało? Boje się, ze przez te moja endometriozę może się nie uda, a mowiac brutalnie nie chciałabym znowu „utopić” pieniędzy
Podziel się: