Pustki, pustki no…U mnie prenatalne 3 trymestru 7 lipca, wizyta gin 26 lipca , możesz Asia dopisaccos pustki w kalendarzu
NOWE dziewczyny!

piszcie w razie czego kiedy, co i jak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pustki, pustki no…U mnie prenatalne 3 trymestru 7 lipca, wizyta gin 26 lipca , możesz Asia dopisaccos pustki w kalendarzu
Myślę że w piątek pójdę i powtórzę w poniedziałek jeśli test wyjdzie dalej pozytywny . Od piątku zaczynam urlop więc mam nadzieję że będzie dobrzeBędzie pięknie, ściskam kciuki z całych sił
Kiedy będziesz robić betę? Wpisze w kalendarz…
Kobietko po co sobie to robic, lec na betę w pon!Myślę że w piątek pójdę i powtórzę w poniedziałek jeśli test wyjdzie dalej pozytywny . Od piątku zaczynam urlop więc mam nadzieję że będzie dobrze
To będzie akurat 14 dni po IUI, w środę już śmiało możesz zrobićMyślę że w piątek pójdę i powtórzę w poniedziałek jeśli test wyjdzie dalej pozytywny . Od piątku zaczynam urlop więc mam nadzieję że będzie dobrze
Ok dam znaćTo będzie akurat 14 dni po IUI, w środę już śmiało możesz zrobić![]()
Pewnie, bardziej w ciąży nie będziesz więc rób w pierwszym terminieOk dam znać![]()
To oby tak dalej, takie pozycje w kalendarzu jak najbardziej wskazane8 dzieci w zeszłym roku się urodziła. W tym roku spodziewamy się 7. To oznacza, że wszystkie powoli rodzą i temu nie ma terminów w kalendarzu![]()
W ogóle szybko czas leci, tyle juz dzieciątek nowych na świecieJezusie.. jak mi szybko leci Twoja ciaza![]()
A gdzie te czasy jak żeśmy wszystkie tu przychodziły z nadzieją i myslalysmy że jesteśmy tak beznadziejnymi przypadkami, że nigdy nie będziemy mamami.W ogóle szybko czas leci, tyle juz dzieciątek nowych na świeciezaraz i u Ciebie bedzie dzidzius a u mnie za 2 mce...
Noo, pamiętam te czasy wiecznych porażekA gdzie te czasy jak żeśmy wszystkie tu przychodziły z nadzieją i myslalysmy że jesteśmy tak beznadziejnymi przypadkami, że nigdy nie będziemy mamami.
Także wszystkie co się starają i boją... Przyjdzie ten dzień. Przyjdzie na pewno