Moja ma jeszcze chwile, proszę nie wywoływac Wilczycy z lasuW ogóle szybko czas leci, tyle juz dzieciątek nowych na świecie zaraz i u Ciebie bedzie dzidzius a u mnie za 2 mce...
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Haha pewnie nie ale wolę mieć pewność że to nie jest slad zaszczyku I poczekać 2 dni więcej
Pewnie, bardziej w ciąży nie będziesz więc rób w pierwszym terminie
Serio? Kurcze nie wiem, może ja źle coś przeczytałam Już poprawiam@Asia34 jakiś błąd się wkradł. Teraz ogarnelam proszę o zmianę! Rodziłam 14.09
No to troszkę się uzupełniło
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
07.07. @Fok123 - usg prenatalne III trymestr
08.08. @Ola971164 - Beta po I IUI
11.07. @Emmka87 - kontrolne USG endometrium przed transferem
20.07. @hername - wizyta, USG
26.07. @Fok123 - wizyta, USG
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
07.07. @Fok123 - usg prenatalne III trymestr
08.08. @Ola971164 - Beta po I IUI
11.07. @Emmka87 - kontrolne USG endometrium przed transferem
20.07. @hername - wizyta, USG
26.07. @Fok123 - wizyta, USG
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Kropka3333
Hihi, ale na początku chyba dobrze było. Tak mi się wydaje aż musiałam męża się zapytać kiedy rodziłam bo zglupiałamSerio? Kurcze nie wiem, może ja źle coś przeczytałam Już poprawiam
Evelyn1919
Ja po podwójnej dawce 6 dni po nie miałam śladu na teście więc myślę, że sa bardzo duże szanse, że to dzidzuś ❤Tylko czy nie za szybko i czy to nie zaszczyk . Czekam jeszcze parę dni
Powtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Ale spokojnie, póki nie ma @ to nie ma co gdybać. Zrób test 14 dni po, mi zawsze gin tak kazała. Teraz beta może być za niska i test może nie pokazać. Mi np. zastrzyk wychodził jeszcze 10 dni po. Na spokojnie na prawdę. Trzymam kciuki mimo wszystkoPowtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
reklama
A bierzesz jakieś leki teraz? Jakiś Duphaston np.?Powtórzyłam dzisiaj rano test nie dawało mi to spokoju i wyszedl negatywny . Nie wiem czy jest sens robienia bety więc chyba był to jednak zaszczyk . Poczekam do @ a ma być w niedziele i zobaczymy . Smutno mi że IUI raczej się nie udała. Staram się nie załamywać bo jeszcze cy tydzień przedemna ale nie czuje nic w tym kierunku żeby było moja nadzieja chyba dostała dzisiaj w kość
Podziel się: