reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aaa ja muszę sprawdzić jaką ja mam wodę morską też z tego co wiem bodajże mam od pierwszego dnia życia . No ja aspiratora też nie mam ponoć te aspiratory Katarki do odkurzacza są dobre ale jakoś mnie to przeraża 🤦 no myślę że też teraz nie będzie potrzeby żeby coś często z tym noskiem robić bo jest powietrze wilgotniejsza co innego jak jest sezon grzewczy ale wolałam Was się poradzić bo już powoli panikuje całą ciążę coś czytałam o dzieciach a teraz jakby pustka w głowie co i jak...
Ja tez mam wrażenie że już wszystko zapomnialam😂
Ja kupilam gruszkę i nosefride, ale wierze że gruszka wystarczy bo to wciąganie buzia mnie przeraża lekko.
A czym Wam radzili pępuszek czyścić, bo u nas na szkole woda a polozne czesto mówią o octanisepcie?

Ja kupilam gruszkę i nosefride, ale wierze że gruszka wystarczy bo to wciąganie buzia mnie przeraża lekko.
A czym Wam radzili pępuszek czyścić, bo u nas na szkole woda a polozne czesto mówią o octanisepcie?
Mi położna normalnie kazała moczyć podczas kąpieli i później wycierać jałowym gazikiem odchylając kikutek. Niczym nie psikałam i był ładny, suchy, aż sam odpadł 🙂

Aaa ja muszę sprawdzić jaką ja mam wodę morską też z tego co wiem bodajże mam od pierwszego dnia życia . No ja aspiratora też nie mam ponoć te aspiratory Katarki do odkurzacza są dobre ale jakoś mnie to przeraża 🤦 no myślę że też teraz nie będzie potrzeby żeby coś często z tym noskiem robić bo jest powietrze wilgotniejsza co innego jak jest sezon grzewczy ale wolałam Was się poradzić bo już powoli panikuje całą ciążę coś czytałam o dzieciach a teraz jakby pustka w głowie co i jak...
Wszystko na bieżąco będziesz ogarniać, nie ma co się przygotowywać, bo i tak będzie inaczej 😁

reklama
Ja octaniaeptem, starałam się nie zalewać zabardzo przy kąpieli. Ważne żeby głęboko porządnie czyścić aż patyczek higieniczny będzie czysty i nie podrażniać pieluszka, w miarę możliwości wietrzyc

Do góry