Kurde, to muszę że sobą poważnie pogadać.Przygotuj się na najgorsze, jedynie miło się zaskoczysz dla mnie to był szok że nie rzygam tęczą aż miałam wyrzuty sumienia że nie cieszę się z dzieci tak jak powinnam
reklama
Ja tez jestem za! Tłumaczenie innym tego, co dla nas tu bywa oczywiste. Ja już wczoraj szukałam psychologa, ale napisalam na forum i jakoś się dźwignęłamJestem za bo mam wrażenie że jestem dla innych jak jakiś obcy i normalni ludzie nie potrafią mnie zrozumieć. Proponuję otworzyć wątek o obawach, troskach, dzielić się postępami w rozwoju naszych pociech, dzielić się doświadczeniami. Fajne by to było
Be_More_Happy
Fanka BB :)
A słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
Karola z nadzieją
Mi do końca daleko ale wielu moim koleżankom puchły nogi w ciąży tym bardziej ze zrobiło się ciepło wiec pogoda u Ciebie na pewno tez ma teraz wpływA słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
Be_More_Happy
No tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniejMi do końca daleko ale wielu moim koleżankom puchły nogi w ciąży tym bardziej ze zrobiło się ciepło wiec pogoda u Ciebie na pewno tez ma teraz wpływ
Karola z nadzieją
Tak myśle, ze to przez temperaturęNo tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniej
Kropka3333
Taaak miałam takie dwa baleronyA słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
Karola z nadzieją
O to jedna z tych koleżanekTaaak miałam takie dwa balerony
PałkaZapałka
A który tydzień?A słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
reklama
Artemida90
w ciąży mi puchły i nie ważne który to był tydzień, jak pojechaliśmy do polski na urlop po 25tyg a tam był upał to nogi jak balerony.No tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniej
Ale za to zdziwienie było mega jak po cesarce nogi jak balony nie szło isc w laczkach bo się nie mieściły
Podziel się: