Cześć. Mam pytanie , czy któraś z Was ma Hashimoto i robiła iui ?
U nas lekarz to zaproponowała i nie wiem co myśleć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba czesty objaw na końcówce, mierz cisnienie, bo to też ma tu znaczenie.A słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
Ja mam niedoczynność i miałam iui, ale nie wiem jak to się ma do hashi.Cześć. Mam pytanie , czy któraś z Was ma Hashimoto i robiła iui ?
Mi (jeszcze) nie , ale to normalne tym bardziej że teraz ciepło upały itp moim koleżankom jak się tylko ciepło zaczęło robic to zaczęły puchnąć, rece, nogi itp a rodzą czerwiec /lipiecA słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie
41 aktualnie leciA który tydzień?
Tak tak ja od początku mierze 3 razy dziennie, jest okTo chyba czesty objaw na końcówce, mierz cisnienie, bo to też ma tu znaczenie.
No mi właśnie tylko stopy tak napuchły , ręce nie bo pierścionki jeszcze dam radę ściągnąć ale muszę już je w ogóle ściągnąć bo jeszcze z nimi do szpitala pojadę a nie można przy porodzie biżuteriiMi (jeszcze) nie , ale to normalne tym bardziej że teraz ciepło upały itp moim koleżankom jak się tylko ciepło zaczęło robic to zaczęły puchnąć, rece, nogi itp a rodzą czerwiec /lipiec
A to dosyć szybko zaczęły Tobie puchnąć mi dopiero teraz jak już po terminie ale fakt teraz przez ostanie jakieś 3 tygodnie brzuch mi jeszcze meega urósł to też pewnie uciska +te pogodyw ciąży mi puchły i nie ważne który to był tydzień, jak pojechaliśmy do polski na urlop po 25tyg a tam był upał to nogi jak balerony.
Ale za to zdziwienie było mega jak po cesarce nogi jak balony nie szło isc w laczkach bo się nie mieściły
w Holandii mi nie puchły, tylko w Polsce. W Nl tylko po cesarceA to dosyć szybko zaczęły Tobie puchnąć mi dopiero teraz jak już po terminie ale fakt teraz przez ostanie jakieś 3 tygodnie brzuch mi jeszcze meega urósł to też pewnie uciska +te pogody
No też słyszałam, że często po porodzie są jeszcze bardziej spuchniętew Holandii mi nie puchły, tylko w Polsce. W Nl tylko po cesarce