Kurde, to muszę że sobą poważnie pogadać.Przygotuj się na najgorsze, jedynie miło się zaskoczyszdla mnie to był szok że nie rzygam tęczą
aż miałam wyrzuty sumienia że nie cieszę się z dzieci tak jak powinnam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, to muszę że sobą poważnie pogadać.Przygotuj się na najgorsze, jedynie miło się zaskoczyszdla mnie to był szok że nie rzygam tęczą
aż miałam wyrzuty sumienia że nie cieszę się z dzieci tak jak powinnam
![]()
Ja tez jestem za! Tłumaczenie innym tego, co dla nas tu bywa oczywiste. Ja już wczoraj szukałam psychologa, ale napisalam na forum i jakoś się dźwignęłamJestem zabo mam wrażenie że jestem dla innych jak jakiś obcy i normalni ludzie nie potrafią mnie zrozumieć. Proponuję otworzyć wątek o obawach, troskach, dzielić się postępami w rozwoju naszych pociech, dzielić się doświadczeniami. Fajne by to było
![]()
Mi do końca dalekoA słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie![]()
No tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniejMi do końca dalekoale wielu moim koleżankom puchły nogi w ciąży tym bardziej ze zrobiło się ciepło wiec pogoda u Ciebie na pewno tez ma teraz wpływ
![]()
Tak myśle, ze to przez temperaturęNo tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniej![]()
Taaak miałam takie dwa baleronyA słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie![]()
O to jedna z tych koleżanekTaaak miałam takie dwa balerony![]()
A który tydzień?A słuchajcie dziewczynki czy Wam też już przy końcu ciąży puchły nogi? Mnie dopiero teraz zaczęły gdzieś puchnąć od soboty a wcześniej nie . Nie ma tragedii . Ale oby to nie było jakieś zatrucie ciążowe jak już po terminie![]()
w ciąży mi puchły i nie ważne który to był tydzień, jak pojechaliśmy do polski na urlop po 25tyg a tam był upał to nogi jak balerony.No tak też właśnie myślałam ale się zdziwiłam jak mi spuchły że dopiero teraz możliwe że przez te duchoty bo wcześniej było chłodniej![]()