reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć wszystkim :-) przyszłam poszukać wsparcia i informacji, chyba dobrze trafiłam!
Jestem dzisiaj pierwszy dzień po pierwszym IUI. Cykl.stymulowany letrozolem, ovitrelle na pęknięcie. Udało się wyhodować 2 ładne pęcherzyki. Nasienie partnera dość słabe. Przez 10 kolejnych dni mam brać luteine i testować w dniu miesiączki jeśli nie przyjdzie.
Staramy się ponad 3 lata, wcześniej 3 cykle na clo i 3 na letrozolu. W większości pęcherzyki byly i pękały, ale ciąży brak :-(
Bez stymulacji w ogóle nie mam owulacji.
Życzę wszystkim powodzenia i będę podczytywać Wasze wpisy :-)

Cześć wszystkim :-) przyszłam poszukać wsparcia i informacji, chyba dobrze trafiłam!
Jestem dzisiaj pierwszy dzień po pierwszym IUI. Cykl.stymulowany letrozolem, ovitrelle na pęknięcie. Udało się wyhodować 2 ładne pęcherzyki. Nasienie partnera dość słabe. Przez 10 kolejnych dni mam brać luteine i testować w dniu miesiączki jeśli nie przyjdzie.
Staramy się ponad 3 lata, wcześniej 3 cykle na clo i 3 na letrozolu. W większości pęcherzyki byly i pękały, ale ciąży brak :-(
Bez stymulacji w ogóle nie mam owulacji.
Życzę wszystkim powodzenia i będę podczytywać Wasze wpisy :-)
Dobrze trafiłaś🙂 Życzę bliźniaków, ja 4 nie udane iui jutro zaczynam stymulację do ivf . Miałaś na pękniętych czy nie pękniętych pecherzykach

Dobrze trafiłaś🙂 Życzę bliźniaków, ja 4 nie udane iui jutro zaczynam stymulację do ivf . Miałaś na pękniętych czy nie pękniętych pecherzykach
Co dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminację

Co dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminację
Wlasnie nie zawsze robią usg przed iui, ja tez raz mialam usg a raz nie:) trzymam kciuki✊✊✊

No trochę dziwne, ja zawsze miałam usg przed iui. To teraz najdłuższe jest oczekiwanie 😀

Hej, ja nigdy nie miałam USG... Przede mną trzecia inseminacja pod koniec miesiąca... Trzymam kciuki za Twoje starania!

reklama
Do góry