reklama
U mnie też ponad gabaryt.. ale podobno sporo waży lozysko i te wody płodowe.. to na bank nie ta pizza..Tak ja kocham pizzę a d*pa już ciężka się robi jak Maluszki się urodzą to spalimy to na spacerkach
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Otóż to tak sobie mówmyU mnie też ponad gabaryt.. ale podobno sporo waży lozysko i te wody płodowe.. to na bank nie ta pizza..
Magnolia89
Początkująca w BB
Cześć wszystkim :-) przyszłam poszukać wsparcia i informacji, chyba dobrze trafiłam!
Jestem dzisiaj pierwszy dzień po pierwszym IUI. Cykl.stymulowany letrozolem, ovitrelle na pęknięcie. Udało się wyhodować 2 ładne pęcherzyki. Nasienie partnera dość słabe. Przez 10 kolejnych dni mam brać luteine i testować w dniu miesiączki jeśli nie przyjdzie.
Staramy się ponad 3 lata, wcześniej 3 cykle na clo i 3 na letrozolu. W większości pęcherzyki byly i pękały, ale ciąży brak :-(
Bez stymulacji w ogóle nie mam owulacji.
Życzę wszystkim powodzenia i będę podczytywać Wasze wpisy :-)
Jestem dzisiaj pierwszy dzień po pierwszym IUI. Cykl.stymulowany letrozolem, ovitrelle na pęknięcie. Udało się wyhodować 2 ładne pęcherzyki. Nasienie partnera dość słabe. Przez 10 kolejnych dni mam brać luteine i testować w dniu miesiączki jeśli nie przyjdzie.
Staramy się ponad 3 lata, wcześniej 3 cykle na clo i 3 na letrozolu. W większości pęcherzyki byly i pękały, ale ciąży brak :-(
Dobrze trafiłaś Życzę bliźniaków, ja 4 nie udane iui jutro zaczynam stymulację do ivf . Miałaś na pękniętych czy nie pękniętych pecherzykachCześć wszystkim :-) przyszłam poszukać wsparcia i informacji, chyba dobrze trafiłam!
Magnolia89
Początkująca w BB
Co dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminacjęDobrze trafiłaś Życzę bliźniaków, ja 4 nie udane iui jutro zaczynam stymulację do ivf . Miałaś na pękniętych czy nie pękniętych pecherzykach
Wlasnie nie zawsze robią usg przed iui, ja tez raz mialam usg a raz nie trzymam kciukiCo dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminację
No trochę dziwne, ja zawsze miałam usg przed iui. To teraz najdłuższe jest oczekiwanieCo dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminację
Madame JS
Fanka BB :)
Hej, ja nigdy nie miałam USG... Przede mną trzecia inseminacja pod koniec miesiąca... Trzymam kciuki za Twoje starania!Co dziwne nawet nie miałam przed IUI robionego usg więc nawet nie wiem. Byłam w środę na usg, byly dwa pęcherzyki 20mm i 19mm. Lekarz przepisał ovitrelle i kazał wziąć o godzinie 21. W piątek rano miałam inseminację
reklama
Magnolia89
Początkująca w BB
Czyli wszystko zależy od lekarza :-) również trzymam kciuki żeby Ci się udało!Hej, ja nigdy nie miałam USG... Przede mną trzecia inseminacja pod koniec miesiąca... Trzymam kciuki za Twoje starania!
Podziel się: