Madame JS
Fanka BB :)
Oby! Ja mam takich kilka dziennie ;-)Widziałam dzisiaj nad domem lecącego bociana może przyniesie szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby! Ja mam takich kilka dziennie ;-)Widziałam dzisiaj nad domem lecącego bociana może przyniesie szczęście
A dziękuję dobrze aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ?@OnaGośka jak się czujecie???
Super, że tak dobrze się czujesz. A miałaś robione usg 3 trymestru?A dziękuję dobrze aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ?
Kochana ciesz się tym czasem, tym spokojem i śpij ile wlezieA dziękuję dobrze aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ?
To super ze tak dobrze się czujesz no miesiac to bardzo szybko zleci i będziecie juz razemA dziękuję dobrze aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ?
A teraz będzie jeszcze szybciej leciec. super, że tak dobrze znosisz jaka macie wagę?A dziękuję dobrze aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ?
Nie ja akurat już nie miałam USG 3 trymestru bo ten Doktor u którego byłam na prentalanych i połówkowych stwierdził, że już nie muszę do niego przyjeżdżać bo zna moją ginekolog i mówi że ona wszystko posprawdza i tak jest na każdej wizycie mam robione szczegółowe pomiary sprawdzane przepływy Maluch rozwija się prawidłowo a co do porodu oj tak trochę się boje ale jak to jest powiedzenie "chyba głupi by się nie bał " chodzę na tą szkołę rodzenia, ale tak uważam , że nie jestem gotowa na poród dziś np. czytałam o parciu bo zastanawiałam się czy będę umiała przeć na początku jak byłam w ciąży to myślałam a co tam poród luzik, a teraz to już takie realne wszystkoSuper, że tak dobrze się czujesz. A miałaś robione usg 3 trymestru?
Jakiś strach przed porodem się pojawia?
Chodzi o to że ja nie mogę spać jestem nie raz śpiąca a spać nie idę bo w dzień nie lubię spać a dziś np. obudziłam się o 4 i już tylko tak kimałam zamiast głębokiego snu a potem w dzień chodzę i myślę jak ja dam radę jak jestem taka śpiąca po porodzie na pewno docenie każdą ilość snu a jak u Was , jak zdrówko i Wasze samopoczucie ogólne ?Kochana ciesz się tym czasem, tym spokojem i śpij ile wlezie
Ooo a jak powrót do pracy po dłuższej przerwie? To Dzieciaczki poznają nowe smaki , super że wszystko dobrze i ładnie się rozwijają Synek 27 kwietnia na wizycie ważył +- 2,5 kg. Był to skończony 33 tydzień . Ja przytyłam 7 kg choć obecnie na dzień dzisiejszy nie wiem bo tyle było na dzień 27 kwiecień a już boje się ważyć sama w domuA teraz będzie jeszcze szybciej leciec. super, że tak dobrze znosisz jaka macie wagę?
U nas wszystko dobrze, jesteśmy na etapie przewrotów z plecy na brzuszek i dajemy już owoce także jest bardzo ciekawie a ja wróciłam do pracy :-)
Super, że u Was wszystko w porządku. Oby tak dalej..A teraz będzie jeszcze szybciej leciec. super, że tak dobrze znosisz jaka macie wagę?
U nas wszystko dobrze, jesteśmy na etapie przewrotów z plecy na brzuszek i dajemy już owoce także jest bardzo ciekawie a ja wróciłam do pracy :-)