reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A dziękuję dobrze ☺️ aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc 😍 nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super ☺️ od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie ☺️ i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka 🥰🥰 a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ? 😘😘

A dziękuję dobrze ☺️ aż nie mogę uwierzyć że od jutra do terminu został tylko miesiąc 😍 nie myślałam że będę tak dobrze przechodzić ciąże,nogi jak narazie nie puchną oprócz bolących pachwin szczególnie z lewej strony i ciężko się przewrócić w nocy na drugi bok to tak to super ☺️ od czasu do czasu mam skurcze przepowiadające ale magnez biorę do 37 TC może potem coś ruszy wolałabym urodzić przed terminem niż po no ale zobaczymy jak będzie ☺️ i corwz bardziej już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego syneczka 🥰🥰 a co u Was Kochana ? Jak zdrówko, jak dzieciaczki ? 😘😘
Super, że tak dobrze się czujesz. A miałaś robione usg 3 trymestru?
Jakiś strach przed porodem się pojawia?😁😁😁

Kochana ciesz się tym czasem, tym spokojem i śpij ile wlezie 🤪🤣

To super ze tak dobrze się czujesz:) no miesiac to bardzo szybko zleci i będziecie juz razem😍😍

A teraz będzie jeszcze szybciej leciec. 😀😀 super, że tak dobrze znosisz 🥰 jaka macie wagę?😀

U nas wszystko dobrze, jesteśmy na etapie przewrotów z plecy na brzuszek i dajemy już owoce 😅 także jest bardzo ciekawie😀 a ja wróciłam do pracy :-)

Super, że tak dobrze się czujesz. A miałaś robione usg 3 trymestru?
Jakiś strach przed porodem się pojawia?😁😁😁
Nie ja akurat już nie miałam USG 3 trymestru bo ten Doktor u którego byłam na prentalanych i połówkowych stwierdził, że już nie muszę do niego przyjeżdżać bo zna moją ginekolog i mówi że ona wszystko posprawdza i tak jest na każdej wizycie mam robione szczegółowe pomiary sprawdzane przepływy Maluch rozwija się prawidłowo ☺️ a co do porodu oj tak trochę się boje ale jak to jest powiedzenie "chyba głupi by się nie bał " 😁 chodzę na tą szkołę rodzenia, ale tak uważam , że nie jestem gotowa na poród dziś np. czytałam o parciu bo zastanawiałam się czy będę umiała przeć 🤔 na początku jak byłam w ciąży to myślałam a co tam poród luzik, a teraz to już takie realne wszystko 😁🥰

Kochana ciesz się tym czasem, tym spokojem i śpij ile wlezie 🤪🤣
Chodzi o to że ja nie mogę spać 😂 jestem nie raz śpiąca a spać nie idę bo w dzień nie lubię spać 🤦 a dziś np. obudziłam się o 4 i już tylko tak kimałam zamiast głębokiego snu a potem w dzień chodzę i myślę jak ja dam radę jak jestem taka śpiąca 😂 po porodzie na pewno docenie każdą ilość snu 😂😂 a jak u Was , jak zdrówko i Wasze samopoczucie ogólne ? 😘

A teraz będzie jeszcze szybciej leciec. 😀😀 super, że tak dobrze znosisz 🥰 jaka macie wagę?😀

U nas wszystko dobrze, jesteśmy na etapie przewrotów z plecy na brzuszek i dajemy już owoce 😅 także jest bardzo ciekawie😀 a ja wróciłam do pracy :-)
Ooo a jak powrót do pracy po dłuższej przerwie? ☺️ To Dzieciaczki poznają nowe smaki , super że wszystko dobrze i ładnie się rozwijają 🥰🥰 Synek 27 kwietnia na wizycie ważył +- 2,5 kg. Był to skończony 33 tydzień . ☺️ Ja przytyłam 7 kg choć obecnie na dzień dzisiejszy nie wiem bo tyle było na dzień 27 kwiecień a już boje się ważyć sama w domu 😁

reklama

Super, że u Was wszystko w porządku. Oby tak dalej.. 😁😁😁

Do góry