Cudownie! Jutro Twój Świat zmieni się o 180 stopni. PowodzeniaDziewczyny melduje CC jutro 8 30
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Tak te ruchy też są stresujące jak raz tak buszuję, że tak napisze a potem cisza . Na pewno wszystko jest dobrze Daj znać jak już jesteś po wizycieU mnie planowana CC. Maluch też przewraca się co wizytę.. a dzisiaj wgl prawie go nie czuje.. właśnie siedzę pod gabinetem bo jakis strach mnie ogarnia.. mam nadzieję że wszystko u niego dobrze
Be_More_Happy
A mogę zapytać z jakiego względu CC ? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpisywaćU mnie planowana CC. Maluch też przewraca się co wizytę.. a dzisiaj wgl prawie go nie czuje.. właśnie siedzę pod gabinetem bo jakis strach mnie ogarnia.. mam nadzieję że wszystko u niego dobrze
Hankaa
Jestem po, podobno tak się wkomponował w miednicę że mogę faktycznie tych ruchów nie czuć ale wszystko z nim w porządku na szczęście.A mogę zapytać z jakiego względu CC ? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpisywać
Doktorka zaproponowała że po prostu tak będzie bezpieczniej. Leczę się na tarczycę, ogólnie jestem dość drobna ale myślę że przeszloby i sn z tym że ja jakoś szczerze nawet wolę CC mimo że dłużej dochodzi się dochodzi.
Teoretycznie bo znam przypadki gdzie sn przyniosło sporo szkody..
powodzenia! Ściskam mocno i przesyłam dużo sił na najbliższy czasNapewno wszystko dobrze. Czasami tak jest że maluch ma bardziej leniwy dzień
Kropka3333
szybko nocka zleci, a rano to już sama magiaDzięki dziewczyny narazie cały czas bez nerwów. Śmieje się że rodzina bardziej przeżywa niż ja hehehe. Postaram się dziś wyspać chociaż nie wiem na ile mi się do uda bo co dwie godziny badają detektorem tętno i wybudzają
Kropka3333
Pani to i tak masz luks! Ja byłam na etapie, że cały czas był podłączony:-( ani do toalety, ani nicDzięki dziewczyny narazie cały czas bez nerwów. Śmieje się że rodzina bardziej przeżywa niż ja hehehe. Postaram się dziś wyspać chociaż nie wiem na ile mi się do uda bo co dwie godziny badają detektorem tętno i wybudzają
Trzymamy kciuki!
reklama
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
Witam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??Jestem jestem trzecia się udała
Podziel się: