reklama
A robiłaś bete? Ja bym nie sugerowala sie testami i poszla na badanie krwi. Testy moga byc mniej czule i nie pokazac ciąży.Witam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??
Hej, nie sadze, ale warto zrobić betę, testy nie zawsze wykryją wczesną ciąże. Jest najbardziej wiarygodna. Trzymam kciukiWitam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??
Be_More_Happy
Fanka BB :)
To super, że wszystko jest ok . Ale dobrze,że sprawdziłaś. Spokój jest najważniejszy Mały Akrobata widocznie ładne tam wygibasy robi Aha rozumiem ja też mam niedoczynność tarczycy a Ty ? Ja też boje się bardzo sn jeżeli taki będę miała bo narazie nic nie wiem a na początku ciąży taka odważna byłam a teraz im bliżej to wiadomoJestem po, podobno tak się wkomponował w miednicę że mogę faktycznie tych ruchów nie czuć ale wszystko z nim w porządku na szczęście.
Doktorka zaproponowała że po prostu tak będzie bezpieczniej. Leczę się na tarczycę, ogólnie jestem dość drobna ale myślę że przeszloby i sn z tym że ja jakoś szczerze nawet wolę CC mimo że dłużej dochodzi się dochodzi.
Teoretycznie bo znam przypadki gdzie sn przyniosło sporo szkody..
Artemida90
u mnie okres dopiero po odstawieniu progesteronu nigdy w trakcie braniaWitam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??
Hankaa
Niedoczynność. Lekarz nie sugeruje CC?To super, że wszystko jest ok . Ale dobrze,że sprawdziłaś. Spokój jest najważniejszy Mały Akrobata widocznie ładne tam wygibasy robi Aha rozumiem ja też mam niedoczynność tarczycy a Ty ? Ja też boje się bardzo sn jeżeli taki będę miała bo narazie nic nie wiem a na początku ciąży taka odważna byłam a teraz im bliżej to wiadomo
a przy niedoczynności jest zalecenie CC?Niedoczynność. Lekarz nie sugeruje CC?
Hankaa
Na pewno typowo niea przy niedoczynności jest zalecenie CC?
reklama
a no właśnie się zdziwiłam, bo też jestem szczęśliwym posiadaczem a planuje SNNa pewno typowo nie
Podziel się: