reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??
A robiłaś bete? Ja bym nie sugerowala sie testami i poszla na badanie krwi. Testy moga byc mniej czule i nie pokazac ciąży.

Witam jestem 15dzien po inseminacji....po inseminacji mialam 14ni dopochwowo utrogestan jestem 2dni po spoznionym okresie...test dzis wykazal jedną kreskę...czy to oznacza ze progesteron moze opoznic okres??
Hej, nie sadze, ale warto zrobić betę, testy nie zawsze wykryją wczesną ciąże. Jest najbardziej wiarygodna. Trzymam kciuki 🍀🙂

Jestem po, podobno tak się wkomponował w miednicę że mogę faktycznie tych ruchów nie czuć ale wszystko z nim w porządku 🙏❤️ na szczęście.
Doktorka zaproponowała że po prostu tak będzie bezpieczniej. Leczę się na tarczycę, ogólnie jestem dość drobna ale myślę że przeszloby i sn z tym że ja jakoś szczerze nawet wolę CC mimo że dłużej dochodzi się dochodzi. 🙈
Teoretycznie bo znam przypadki gdzie sn przyniosło sporo szkody..
To super, że wszystko jest ok . Ale dobrze,że sprawdziłaś. Spokój jest najważniejszy ☺️ Mały Akrobata widocznie ładne tam wygibasy robi 😁 Aha rozumiem ja też mam niedoczynność tarczycy a Ty ? Ja też boje się bardzo sn jeżeli taki będę miała bo narazie nic nie wiem a na początku ciąży taka odważna byłam a teraz im bliżej to wiadomo ☺️

To super, że wszystko jest ok . Ale dobrze,że sprawdziłaś. Spokój jest najważniejszy ☺️ Mały Akrobata widocznie ładne tam wygibasy robi 😁 Aha rozumiem ja też mam niedoczynność tarczycy a Ty ? Ja też boje się bardzo sn jeżeli taki będę miała bo narazie nic nie wiem a na początku ciąży taka odważna byłam a teraz im bliżej to wiadomo ☺️
Niedoczynność. Lekarz nie sugeruje CC?

reklama
Do góry