A jakie masz AMH ?Ja dziś po wizycie i mam 7 pęcherzyków, chyba trochę słabo, ale AMH też szału nie robi, więc chyba dobre i to:-)
Ja mam nieco powyżej 1 i teraz mam 6 pęcherzyków plus jakaś drobnica.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie masz AMH ?Ja dziś po wizycie i mam 7 pęcherzyków, chyba trochę słabo, ale AMH też szału nie robi, więc chyba dobre i to:-)
JutroA masz już planowany termin punkcji?
Wiesz co mam skierowanie na histeroskopie (w sumie na razie na konsultacje) bo byc moze po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania mogly mi sie zrobic zrosty w macicy badz tez moge miec jakis stan zapalny bo zdazylo mi sie dwa razy na monitoringu przed inseminacja ze mimo stymulacji endometrium mi nie roslo w 8 dniu cyklu mialam 3 mm i niee obeszlo sie bez lekow a przed poronieniem w ogole nie mialam takich problemow..A z jakiego powodu masz robioną histeroskopie?
Myślę że powinnaś odpuścić dla własnego zdrowia psychicznego lekarz wie co robi, naprawdę. Robił Ci USG, widział pęcherzyki, ocenił grubość endometrium, zbadał poziom hormonów. Wszystko będzie dobrze. A tak z ciekawości, gdzie się leczysz?Dziewczyny, to znowu ja. Nie mogę iść jutro na kontrolę do lekarza, bo w pracy załatwili mnie ze zdalną i nie mam jak się wyrwać. Jak już wcześniej pisałam, w piatek o 14 mam inseminacje - 14 dzień cyklu. Godzinę temu zrobiłam test owulacyjny i dużo nie brakuje już żeby był pozytywny (zdjęcie - na samym dole). I teraz się znowu zastanawiam czy to nie będzie za późno w piątek..wiem, że to wróżenie z fusów.. W czwartek o 5 rano mam zrobić zastrzyk na pęknięcie. Ja jestem już w takiej panice, że zaraz nic z tego nie będzie Co myślicie?Zobacz załącznik 1362115
Inseminacje mam w klinice Zdrówko w Niemczu. Tym razem z lekarzem od nich, bo mój ma kwarantanne. A za pierwszym razem z moim lekarzem też jechaliśmy do tej kliniki, ale on robił inseminacje.Myślę że powinnaś odpuścić dla własnego zdrowia psychicznego lekarz wie co robi, naprawdę. Robił Ci USG, widział pęcherzyki, ocenił grubość endometrium, zbadał poziom hormonów. Wszystko będzie dobrze. A tak z ciekawości, gdzie się leczysz?
Zaczynałam od 0,85, potem zmieniliśmy tryb życia i dietę i tu zdziwienie AMH 1,55. Nie wiem jak to możliwe, podobno AMH nie może wzrosnąć