12 i 14 mm to powinno się wtedy faktycznie zgadzać. DziękujęNie wiem jakiej wielkosci mialas pecherzyki na monitoringu, one rosna ok 2mm na dobe, wiec pewnie lekarz sobie obliczyl ten termin bedzie odpowiedni ja mialam stymulacje do iui od 3 do 7 dnia jesli dobrze pamietam a zastrzyk chyba 36h przed iui
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Evelyn1919
Super, ile udało Ci się wyhodować?Ja właśnie jestem w trakcie wizyty. W piątek miałam pecherzyki po 13 mm a dziś 19 mm. Ale brałam zastrzyki do wczoraj. Dziś w nocy zastrzyk Ovitrelle i w środę punkcja.
Tylko to przed In vitro. A tu koleżanka mówi o inseminacji, wiec może dlatego jest krócej
Tak. Tylko chciałam generalnie pokazać jak mogą urosnąć pecherzyki chociaż ha jeszcze dzisiaj muszę wziąć BemfolaIn vitro to zupełnie inna bajka ja przy on vitro brałam zastrzyki przez 11 dni. Do inseminacji lekarze nie chcą mocno stymulować z tego co kojarzę bo mój lekarz mówił że jak będzie więcej jak 4 dojrzałe pęcherzyki to nie wyrazi zgody na inseminację. A do in vitro walczymy o naj najwięcej pęcherzyków jak najlepszej jakości
Hankaa
Trzymam kciukiJeszcze nie, na 16 20 jadę
Mam szanse na 6 komórek.Super, ile udało Ci się wyhodować?
Mało ale mam już 5 zamrożonych. Wiec jeśli uda się uzyskać tych 6 to od 9 lutego przygotowania do transferu
Be_More_Happy
To trzymam kciukiJeszcze nie, na 16 20 jadę
eij
Jestem po badaniach. Ale w sumie nic nie wiem szczególnego oprócz tego że dzieci w sumie ważą tyle samo, bo 1250 lekarz niesympatyczny, wręcz odpychający. Chyba ego go trochę przerosło.... Aż nie miałam ochoty się o nic pytać bo miałam wrażenie że dostanę opr że w ogóle się odzywam... Dostałam kartkę z pomiarami ale ani be ani me z jego strony czy wszystko ok. Liczę że jakby coś było nie tak to by powiedział.... Zarejestrowałam się na USG 3 d do innego lekarza na za tydzień, prywatnie tym razem. Liczę że męża wpuści i nie będzie miał z tym problemu skoro człowiek płaci będę miała chociaż ładne zdjecie bo narazie nic nie mam a już 7 miesiąc zaczęłam.
reklama
Hankaa
Nie lubię takich lekarzy.. odechciewa się wszystkiego..Jestem po badaniach. Ale w sumie nic nie wiem szczególnego oprócz tego że dzieci w sumie ważą tyle samo, bo 1250 lekarz niesympatyczny, wręcz odpychający. Chyba ego go trochę przerosło.... Aż nie miałam ochoty się o nic pytać bo miałam wrażenie że dostanę opr że w ogóle się odzywam... Dostałam kartkę z pomiarami ale ani be ani me z jego strony czy wszystko ok. Liczę że jakby coś było nie tak to by powiedział.... Zarejestrowałam się na USG 3 d do innego lekarza na za tydzień, prywatnie tym razem. Liczę że męża wpuści i nie będzie miał z tym problemu skoro człowiek płaci będę miała chociaż ładne zdjecie bo narazie nic nie mam a już 7 miesiąc zaczęłam.
Najważniejsze że maluszki pięknie rosną, i wszystko jest ok
Podziel się: