reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie wiem jakiej wielkosci mialas pecherzyki na monitoringu, one rosna ok 2mm na dobe, wiec pewnie lekarz sobie obliczyl ten termin bedzie odpowiedni :) ja mialam stymulacje do iui od 3 do 7 dnia jesli dobrze pamietam a zastrzyk chyba 36h przed iui
12 i 14 mm to powinno się wtedy faktycznie zgadzać. Dziękuję 🥰🥰

reklama
In vitro to zupełnie inna bajka 😉 ja przy on vitro brałam zastrzyki przez 11 dni. Do inseminacji lekarze nie chcą mocno stymulować z tego co kojarzę bo mój lekarz mówił że jak będzie więcej jak 4 dojrzałe pęcherzyki to nie wyrazi zgody na inseminację. A do in vitro walczymy o naj najwięcej pęcherzyków jak najlepszej jakości 🙂
Tak. Tylko chciałam generalnie pokazać jak mogą urosnąć pecherzyki :) chociaż ha jeszcze dzisiaj muszę wziąć Bemfola

Jestem po badaniach. Ale w sumie nic nie wiem szczególnego oprócz tego że dzieci w sumie ważą tyle samo, bo 1250 ❤️😃 lekarz niesympatyczny, wręcz odpychający. Chyba ego go trochę przerosło.... Aż nie miałam ochoty się o nic pytać bo miałam wrażenie że dostanę opr że w ogóle się odzywam... Dostałam kartkę z pomiarami ale ani be ani me z jego strony czy wszystko ok. Liczę że jakby coś było nie tak to by powiedział.... Zarejestrowałam się na USG 3 d do innego lekarza na za tydzień, prywatnie tym razem. Liczę że męża wpuści i nie będzie miał z tym problemu skoro człowiek płaci 🤪 będę miała chociaż ładne zdjecie bo narazie nic nie mam a już 7 miesiąc zaczęłam.

reklama
Jestem po badaniach. Ale w sumie nic nie wiem szczególnego oprócz tego że dzieci w sumie ważą tyle samo, bo 1250 ❤️😃 lekarz niesympatyczny, wręcz odpychający. Chyba ego go trochę przerosło.... Aż nie miałam ochoty się o nic pytać bo miałam wrażenie że dostanę opr że w ogóle się odzywam... Dostałam kartkę z pomiarami ale ani be ani me z jego strony czy wszystko ok. Liczę że jakby coś było nie tak to by powiedział.... Zarejestrowałam się na USG 3 d do innego lekarza na za tydzień, prywatnie tym razem. Liczę że męża wpuści i nie będzie miał z tym problemu skoro człowiek płaci 🤪 będę miała chociaż ładne zdjecie bo narazie nic nie mam a już 7 miesiąc zaczęłam.
Nie lubię takich lekarzy.. odechciewa się wszystkiego..
Najważniejsze że maluszki pięknie rosną, i wszystko jest ok ❤️❤️

Do góry