reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@Marsik97 jak tam krew oddana? ✊✊✊🙂
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

21.01. @hername - USG Prenatalne 🔎👣✊✊🍀🍀🍀

22.01. @Marsik97 - beta po IUI ✊✊🍀🍀🍀

24.01. @eij - USG prenatalne III trymestr 🔎👣👣✊✊🍀🍀🍀

31.01. @OnaGośka - USG połówkowe 🔎👣✊✊🍀🍀🍀

31.01. @Hankaa - USG połówkowe 🔎👣✊✊🍀🍀🍀

03.02. @Fok123 - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

03.02. @eij - wizyta, USG 👣👣✊✊🍀🍀🍀

23.02. @Evelyn1919 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

20.04. @eij - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

10.06. @OnaGośka - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

23.06. @Hankaa - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Jeremi 💙🍀

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie 🙂

Cześć Dziewczyny:-) jeśli można to też dołączę. Staramy się od 2015 roku, jesteśmy po jednym in vitro, potem dwie inseminację, a teraz znowu in vitro. Mam do Was pytanie zaczęłam stymulację i ostatnio robiłam badania dla anestezjologa i TSH wyszło mi 3,2 , a w listopadzie było 2,2 (biorę euthyrox już kilka lat). A ginekolog powiedział , że to dobry wynik - natomiast anestezjolog zdziwiona. Więc mam do Was pytanie: co u Was w klinikach mówi się o TSH, jakie powinno być. Wcześniej mówiono mi, że poniżej 2, ale teraz lekarz mnie zaskoczył.

Cześć Dziewczyny:-) jeśli można to też dołączę. Staramy się od 2015 roku, jesteśmy po jednym in vitro, potem dwie inseminację, a teraz znowu in vitro. Mam do Was pytanie zaczęłam stymulację i ostatnio robiłam badania dla anestezjologa i TSH wyszło mi 3,2 , a w listopadzie było 2,2 (biorę euthyrox już kilka lat). A ginekolog powiedział , że to dobry wynik - natomiast anestezjolog zdziwiona. Więc mam do Was pytanie: co u Was w klinikach mówi się o TSH, jakie powinno być. Wcześniej mówiono mi, że poniżej 2, ale teraz lekarz mnie zaskoczył.
Witaj ;) a leczysz się może u endokrynologa? Do in vitro w klinice u mnie musiało być poniżej 2,5 z tym że ja leczę się na niedoczynność więc pilnuje wyników w miarę możliwości. Dodatkowo ważne jest też ft3 i ft4

przy próbie zajścia w ciążę jest za wysokie, powinno być około 2 😊 moja endokrynolog zaleca dokładnie 1,2 -1,8 🥰

reklama
Mój lekarz od in vitro mówił że w ciąży tsh nie powinno przekraczać 2, 5. Przed stymulacją miałam 2,7 i dal mi lek na zbicie.

Do góry