reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie dlatego trzeba walczyć bo gdybyśmy nie walczyły historia wyglądałaby inaczej 💪🥰🥰 super że już jesteście tak blisko, fakt faktem nie ma sensu dużo kupować spioszkow bo dzieciaczki szybko wyrastają a tym bardziej że też nie ma pewności jakie duże się urodzą ;)
No właśnie. Dlatego biorę do szpitala rozmiar 56 i 62.

reklama
To wyobraź sobie że mąż musi mnie golić bo nie ogarniam już na ślepo 🤣🤣🤣 dobrze że ma trymer to kupiłam dla siebie końcówkę i jakoś ogarnia bo jakby miał mnie golić jednorazówką to by nam niebieską kartę założyli jakby ginekolog te rany cięte zobaczyła 🧐🤭🤣🤣🤣
A ja właśnie ostatnio sie zastanawialam jak to jest pod koniec ciazy z goleniem, bo tam to chyba właśnie samej sie nie da 😂 moj maz chyba w ogóle tego nie jest świadomy ze bedzie mial nowe obowiazki 😂😂

Dziewczyny, ja z takim głupim pytaniem, ale tutaj się nie wstydzę. Czy Wy w ciazy normalnie się schylacie? W sensie wypakowanie zmywarki, czy podniesienie czegoś lekkiego z ziemii? Jak to robić najbezpieczniej?
Pewnie gdyby nie zagrożona wcześniej ciaza aż tak bym nie rozkminiala, a tak przychodzą mi dziwne rozkminy do głowy. Meza mam w delegacji, w pon wracam do pracy i rozkminiam jak sobie pomóc.
Na początku normalnie, teraz z dużym brzuchem to jest wyczyn😅 nie ma głupich pytań ;)

A ja właśnie ostatnio sie zastanawialam jak to jest pod koniec ciazy z goleniem, bo tam to chyba właśnie samej sie nie da 😂 moj maz chyba w ogóle tego nie jest świadomy ze bedzie mial nowe obowiazki 😂😂
Ja nawet nie wpadłam na pomysł żeby mąż to robił. Robię to totalnie na oślep i tak nie widzę co z tego wychodzi 😅😅

reklama
Hehe 😂😂 muszę mojego uświadomić też, że będzie musiał mnie golić . Ostatnio jak się goliłam to przy użyciu lusterka bo bez lusterka już też powoli było by ciężko to jeszcze sama się pozacinałam 🤦 więc będzie ciekawie z tymi naszymi chłopami 😂

Do góry