Hankaa
Fanka BB :)
Super, dziękujęJa mam akurat ten model. Sprawdza się a cena też nie jest zbyt wygórowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, dziękujęJa mam akurat ten model. Sprawdza się a cena też nie jest zbyt wygórowana
A co w ogóle na to lekarz? Ma jakis pomysl na Ciebie na dalsze ewentualne stymulacje? W ogóle jak skomentowal to ze organizm nie zareagowal dobrze?Dziekuje sprawdze
Ooo mam to tzn mezowi kiedys kupilam na jakas okazję
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
21.01. @hername - USG Prenatalne
22.01. @Marsik97 - beta po IUI
24.01. @eij - USG prenatalne III trymestr
31.01. @OnaGośka - USG połówkowe
31.01. @Hankaa - USG połówkowe
03.02. @Fok123 - wizyta, USG
03.02. @eij - wizyta, USG
23.02. @Evelyn1919 - TERMIN PORODU
20.04. @eij - TERMIN PORODU
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie
Oo muszę zobaczyć , dziękuję za polecenieTrymer sprawdza się idealnie. Nie ma mowy o zacięciu, naprawdę polecam.
ja brałam do końca 34 tygodniaDo kobitek, które są na acardzie. Do kiedy macie go zaleconego ?
Witaj a leczysz się może u endokrynologa? Do in vitro w klinice u mnie musiało być poniżej 2,5 z tym że ja leczę się na niedoczynność więc pilnuje wyników w miarę możliwości. Dodatkowo ważne jest też ft3 i ft4Cześć Dziewczyny:-) jeśli można to też dołączę. Staramy się od 2015 roku, jesteśmy po jednym in vitro, potem dwie inseminację, a teraz znowu in vitro. Mam do Was pytanie zaczęłam stymulację i ostatnio robiłam badania dla anestezjologa i TSH wyszło mi 3,2 , a w listopadzie było 2,2 (biorę euthyrox już kilka lat). A ginekolog powiedział , że to dobry wynik - natomiast anestezjolog zdziwiona. Więc mam do Was pytanie: co u Was w klinikach mówi się o TSH, jakie powinno być. Wcześniej mówiono mi, że poniżej 2, ale teraz lekarz mnie zaskoczył.
przy próbie zajścia w ciążę jest za wysokie, powinno być około 2 moja endokrynolog zaleca dokładnie 1,2 -1,8Cześć Dziewczyny:-) jeśli można to też dołączę. Staramy się od 2015 roku, jesteśmy po jednym in vitro, potem dwie inseminację, a teraz znowu in vitro. Mam do Was pytanie zaczęłam stymulację i ostatnio robiłam badania dla anestezjologa i TSH wyszło mi 3,2 , a w listopadzie było 2,2 (biorę euthyrox już kilka lat). A ginekolog powiedział , że to dobry wynik - natomiast anestezjolog zdziwiona. Więc mam do Was pytanie: co u Was w klinikach mówi się o TSH, jakie powinno być. Wcześniej mówiono mi, że poniżej 2, ale teraz lekarz mnie zaskoczył.
Mój lekarz od in vitro mówił że w ciąży tsh nie powinno przekraczać 2, 5. Przed stymulacją miałam 2,7 i dal mi lek na zbicie.Cześć Dziewczyny:-) jeśli można to też dołączę. Staramy się od 2015 roku, jesteśmy po jednym in vitro, potem dwie inseminację, a teraz znowu in vitro. Mam do Was pytanie zaczęłam stymulację i ostatnio robiłam badania dla anestezjologa i TSH wyszło mi 3,2 , a w listopadzie było 2,2 (biorę euthyrox już kilka lat). A ginekolog powiedział , że to dobry wynik - natomiast anestezjolog zdziwiona. Więc mam do Was pytanie: co u Was w klinikach mówi się o TSH, jakie powinno być. Wcześniej mówiono mi, że poniżej 2, ale teraz lekarz mnie zaskoczył.