reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam takie lekkie brudzenie przy podcieraniu tylko mam nadzieję że to tylko dobre rzeczy. Chętnie bym tam zajrzała..
Dzis mam wynik na aktywnosc heparyny i chyba mam za niska dawkę, ale też niestety się nie znamy wiec czekam co powie Doktor[emoji854]
To dobrze, że odpoczywasz, możesz plamić nawet więcej, jeżeli ma brązowo tzn. że krwiak się oczyszcza-to dobrze, mi tak zawsze dr mówiła. A do środy już niedaleko i na pewno wszystko będzie dobrze [emoji8]

reklama
Hej.
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Trochę się uspokoiłam. Dzidzi urosła jak trzeba i ma już 4.5cm. Krwiak niestety nadal jest, więc nadal mam się oszczędzać. Ale z każdym tygodniem zagrożenie jest mniejsze. Kolejna wizyta za 3tygodnie. Q 23.12 mam prenatalne.
Dziękuję kochane za wsparcie! :*

Super wieści, na pewno wszystko będzie ok [emoji8]
Hej.
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Trochę się uspokoiłam. Dzidzi urosła jak trzeba i ma już 4.5cm. Krwiak niestety nadal jest, więc nadal mam się oszczędzać. Ale z każdym tygodniem zagrożenie jest mniejsze. Kolejna wizyta za 3tygodnie. Q 23.12 mam prenatalne.

Hej.
Super, to już kawał okruszka 😍 a krwiak się wchłonie prędzej czy później ✊ będzie dobrze, odpoczywaj i daj znać po prenatalnych ❤️😘

reklama
Hej.
Piękne wieści 🥰🥰 Odpoczywaj , leż ile się da 😘

Do góry