reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oooojena, ale bosko! Rosnie mały Cud-ak!
Z tego co kojarze, to łożysko przodujące ma wtedy wskazanie do CC, ale jeszcze wszystko może się zmienić.. także dzis świętuj dobrym soczkiem! [emoji3059][emoji8]
Kochane ja właśnie już w domku po wizycie [emoji3531][emoji3531] Miałam dziś USG 3d tak to chyba się nazywa jak już widać ładnie Maleństwo [emoji3059][emoji3059] Mierzy 4,6 cm już i dziś jest 11 tydzień równo a według USG 11 i 3 dni. Tylko jedno mnie martwi bo narazie łożysko jest przodujące choć Pani Doktor mówiła że według obrazu USG jest nadzieja , że się zmieni ale też mówiła , że trzeba uważać żeby plamień nie było . No i jak będę miała cały czas łożysko przodujące to jest wskazanie do cięcia cesarskiego. Któraś z Was może coś wie na temat łożyska przodującego ? Bo trochę się tym martwię. A i Maluch ma tętno 171 to nie jest za duże ? P.Doktor mówiła że ok ale niby normą jest do 160 [emoji848]

Kochane ja właśnie już w domku po wizycie ♥️♥️ Miałam dziś USG 3d tak to chyba się nazywa jak już widać ładnie Maleństwo 🥰🥰 Mierzy 4,6 cm już i dziś jest 11 tydzień równo a według USG 11 i 3 dni. Tylko jedno mnie martwi bo narazie łożysko jest przodujące choć Pani Doktor mówiła że według obrazu USG jest nadzieja , że się zmieni ale też mówiła , że trzeba uważać żeby plamień nie było . No i jak będę miała cały czas łożysko przodujące to jest wskazanie do cięcia cesarskiego. Któraś z Was może coś wie na temat łożyska przodującego ? Bo trochę się tym martwię. A i Maluch ma tętno 171 to nie jest za duże ? P.Doktor mówiła że ok ale niby normą jest do 160 🤔
Wszystko super 😍 łożyskiem przodującym nie ma się co przejmować, możesz słabiej czuć ruchy na przykład, mojej koleżance się zmieniło i rodziła naturalnie. Najważniejszy maluszek, ciesz się mamuśka 😘

Hej Kobietki. Ja dzis po 1 weryfikacji (3dpt) i beta nie drgnęła, co prawda to szybko i Doktor mówiła, żeby się nie spodziewać wyniku tak szybko i czekać do drugiej. Jednak jak zobaczyłam to samo co po każdej iui, to jakoś zwatpilam, że się uda, a byłam pelna nadzieji... [emoji25][emoji17]
Może jakoś podniesiecie na duchu.
Za wcześnie troszkę kochana, daj maluszkowi jeszcze chwilkę czasu na zadomowienie się 😘🙂

Wszystko super 😍 łożyskiem przodującym nie ma się co przejmować, możesz słabiej czuć ruchy na przykład, mojej koleżance się zmieniło i rodziła naturalnie. Najważniejszy maluszek, ciesz się mamuśka 😘
Dziękuję 🥰🥰 no właśnie czytałam (wiem,wiem nie ma co za dużo czytać ) ,że to za wcześnie żeby cokolwiek zaraz wyrokować , że ze wzrostem macicy może się położenie zmienić ☺️oby ☺️

chyba mylisz łożysko przodujące z łożyskiem znajdującym się na przedniej ścianie macicy, to 2 różne zagadnienia

Załączniki

• IMG_4047.jpg
    IMG_4047.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry