Cudowne wiadomości cieszcie się szczęściem ️Jestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
reklama
Cudownie! Oby więcej takich cudnych wokół [emoji56][emoji3059]
Jestem po wizycie. Jest wszystko dobrze [emoji3059][emoji3531] Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta [emoji3531] Jestem przeszczęśliwa. [emoji8]
Gratuluję, cudowne wieściJestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Be_More_Happy
DziękujęAle piękne wieści Kochana Cieszę się i gratuluje
Be_More_Happy
DziękujęGratuluję, cudowne wieści
Be_More_Happy
No teraz już poleciSuper teraz to już z górki, zobaczysz jak Ci będzie szybko czas mijał od wizyty do wizyty
Ostatnia edycja:
Be_More_Happy
DziękujęCudowne wiadomości cieszcie się szczęściem ️
Be_More_Happy
Dziękuję tak oby było jak najwięcej takich pięknych wiadomości od wszystkichCudownie! Oby więcej takich cudnych wokół [emoji56][emoji3059]
reklama
Be_More_Happy
Dziękuję życzę Tobie dużo zdrówka przeczytałam , że prawdopodobnie będziesz miała kwarantannę i oczywiście życzę pięknych dwóch kreseczek bądź bety jeżeli uda Ci się zrobićŚwietne wiadomości
Podziel się: