reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oj tak, spełniają się. Warto walczyć 🙂 jak dzwoniłam do mamy to się tak poryczałam że biedna się wystraszyła że coś jest nie tak 😂
Haha to są emocje 🥲😍 cieszę się bardzo!

Ja tak miałam wiele lat temu jak zdałam prawo jazdy i wyszłam taka zaryczana na poczekalnie, gdzie czekała mama i ona mnie pociesza, ze następnym razem się uda, ze to dopiero pierwsza próba, a ja tak „ale ja zdałam” 😂

reklama
Haha to są emocje 🥲😍 cieszę się bardzo!

Ja tak miałam wiele lat temu jak zdałam prawo jazdy i wyszłam taka zaryczana na poczekalnie, gdzie czekała mama i ona mnie pociesza, ze następnym razem się uda, ze to dopiero pierwsza próba, a ja tak „ale ja zdałam” 😂
Haha 😂 dobre 😁

Ostatnia edycja:
To normalne, ja za każdym razem się stresuje, choć teraz jak czuje juz ruchy jest o wiele lepiej. Ale ten stres czy ❤ nadal bije... do dzisiaj mam ciarki. Będzie dobrze, musi być! :)
Ja niby spokojna ale przed każdą wizyta mam 150/90 ciśnienie 😃 i muszę przekonywać położna że w domu mam zupełnie inne a to ciśnienie to tylko przed wizytą 😆

reklama
Do góry