Dziewczyny u mnie jakieś fatum chyba. Jutro milalm robić betę po transerze. A dziś podczas lekcji dowiedzialam się, że uczeń ma covid i zostałam skierowana na kwarantanne. Nie no jakieś żarty chyba. I do 7.11 areszt domowy. Eh...Cudnie!
reklama
Dziewczyny u mnie jakieś fatum chyba. Jutro milalm robić betę po transerze. A dziś podczas lekcji dowiedzialam się, że uczeń ma covid i zostałam skierowana na kwarantanne. Nie no jakieś żarty chyba. I do 7.11 areszt domowy. Eh...
Ale już masz informacje z sanepidu ze jesteś na kwarantannie ?
Jeśli nie to szybko do laboratorium
Evelyn1919
Fanka BB :)
Myślę, że nie jedna takie ma. Ja mam za to dość niskie 100/60, nie chcę wiedzieć ile mam bez stresu no, ale jak to mówią: w ciąży lepiej niskie niż wysokie.Ja niby spokojna ale przed każdą wizyta mam 150/90 ciśnienie i muszę przekonywać położna że w domu mam zupełnie inne a to ciśnienie to tylko przed wizytą
U mnie w mieście już zamknięte. Pobierają tylko do 10.Dziewczyny u mnie jakieś fatum chyba. Jutro milalm robić betę po transerze. A dziś podczas lekcji dowiedzialam się, że uczeń ma covid i zostałam skierowana na kwarantanne. Nie no jakieś żarty chyba. I do 7.11 areszt domowy. Eh...
Karola z nadzieją
To chociaż może w testy się zaopatrzU mnie w mieście już zamknięte. Pobierają tylko do 10.
eij
Kurde.... Mogłaś szybko na betę lecieć dziś ale ważne żebyś była zdrowa.Dziewczyny u mnie jakieś fatum chyba. Jutro milalm robić betę po transerze. A dziś podczas lekcji dowiedzialam się, że uczeń ma covid i zostałam skierowana na kwarantanne. Nie no jakieś żarty chyba. I do 7.11 areszt domowy. Eh...
Be_More_Happy
Jestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
Karola z nadzieją
Ale piękne wieści Kochana Cieszę się i gratulujeJestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
eij
Super teraz to już z górki, zobaczysz jak Ci będzie szybko czas mijał od wizyty do wizytyJestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
reklama
Świetne wiadomościJestem po wizycie. Jest wszystko dobrze Serduszko bije 176 uderzeń. Maleństwo ma 1,72cm jest dwa dni starsze według USG. Ale się cieszę . Byłam pierwszy raz u kobiety ginekolog normalnie Anioł kobieta Jestem przeszczęśliwa.
Podziel się: