reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja byłam w dwóch ciążach i zawsze w dniu miesiączki mi wychodziły testy.
Stad moje podejście, wynikające z doświadczenia.
Rozumiem no ja już też byłam w ciąży ale niestety poroniłam i najpierw 11 dni po inseimnacji już robiłam betę. Teraz stwierdziłam, że nie robię bety jeżeli wyszedłby wynik pozytywny testu to dopiero zrobię betę żeby dla kliniki wysłać .

reklama
Dziękuję bardzo 😘 ale chyba czuje że nic z tego . 😏 Dziś całą noc bolał mnie brzuch tak jak na miesiączkę . Nie dostałam jej . Ale mam takie przeczucie , że chyba przyjdzie. Mierzę temperaturę cały czas mam 37 lub 37,2 ale to żaden wyznacznik jeszcze . No zobaczymy nie ma co się nakręcać bo wiemy jak później boli
Mam nadzieje, ze nie przyjdzie, niech spada i nie wraca przez najbliższy czas 🙈

A kiedy testujesz ? Jak się masz ?
Ja chyba jutro😁 O ile mnie okres prędzej nie zaskoczy 😏 Dziękuję , że pytasz mam się dobrze ale cóż po tej inseimnacji czuje się dosyć dziwnie dziś lepiej ale są momenty , że opadam z sił ale to może być wynik wysokiego progesteronu po owulacji także jeżeli o to chodzi to ciąży sobie nie wkręcam ale wiadomo myśli są różne. A jak u Ciebie dziś ? Kiedy Ty testujesz ? ☺️

Hehe oby 😁 Okaże , się po tym co już przeszłam to mam do tego duży dystans. Wiem, że nawet jakby teraz się udało to strach pozostanie . Co zauważyłam mniej się stresuje jak narazie ☺️ Poprzednim razem to ja byłam w jednych nerwach i nie skończyło się to dobrze a przekonałam się , że na początku tak nie jesteśmy w stanie nic zrobić .

Dziękuję , że tak mnie wspieracie ♥️ To jest dla mnie bardzo ważne . Bo w bliskich za bardzo nie mam oparcia. Zauważyłam, że po tym poronieniu tak jakby zwątpili że może się uda . No oprócz mojego narzeczonego . Także im za bardzo się nie zwierzam . Kochane ja też za Was wszystkie trzymam kciuki ✊✊ bo wszystkie zasługujemy na takie SZCZĘŚCIE przez to co przeszłyśmy. ♥️♥️

Ja chyba jutro😁 O ile mnie okres prędzej nie zaskoczy 😏 Dziękuję , że pytasz mam się dobrze ale cóż po tej inseimnacji czuje się dosyć dziwnie dziś lepiej ale są momenty , że opadam z sił ale to może być wynik wysokiego progesteronu po owulacji także jeżeli o to chodzi to ciąży sobie nie wkręcam ale wiadomo myśli są różne. A jak u Ciebie dziś ? Kiedy Ty testujesz ? ☺️
Mam nadzieje ze zaskoczy Cie brak okresu a nie okres 😁😁
Wiadomo ze czuc sie mozna roznie a większość z nas pewnie i tak mimo ze nie chce tego robic to doszukuje sie oznakow ciazy nawet podswiadomie :)

reklama
Do góry