reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja byłam w dwóch ciążach i zawsze w dniu miesiączki mi wychodziły testy.
Stad moje podejście, wynikające z doświadczenia.
Rozumiem no ja już też byłam w ciąży ale niestety poroniłam i najpierw 11 dni po inseimnacji już robiłam betę. Teraz stwierdziłam, że nie robię bety jeżeli wyszedłby wynik pozytywny testu to dopiero zrobię betę żeby dla kliniki wysłać .

reklama
Dziękuję bardzo 😘 ale chyba czuje że nic z tego . 😏 Dziś całą noc bolał mnie brzuch tak jak na miesiączkę . Nie dostałam jej . Ale mam takie przeczucie , że chyba przyjdzie. Mierzę temperaturę cały czas mam 37 lub 37,2 ale to żaden wyznacznik jeszcze . No zobaczymy nie ma co się nakręcać bo wiemy jak później boli
Mam nadzieje, ze nie przyjdzie, niech spada i nie wraca przez najbliższy czas 🙈

A kiedy testujesz ? Jak się masz ?
Ja chyba jutro😁 O ile mnie okres prędzej nie zaskoczy 😏 Dziękuję , że pytasz mam się dobrze ale cóż po tej inseimnacji czuje się dosyć dziwnie dziś lepiej ale są momenty , że opadam z sił ale to może być wynik wysokiego progesteronu po owulacji także jeżeli o to chodzi to ciąży sobie nie wkręcam ale wiadomo myśli są różne. A jak u Ciebie dziś ? Kiedy Ty testujesz ? ☺️

Hehe oby 😁 Okaże , się po tym co już przeszłam to mam do tego duży dystans. Wiem, że nawet jakby teraz się udało to strach pozostanie . Co zauważyłam mniej się stresuje jak narazie ☺️ Poprzednim razem to ja byłam w jednych nerwach i nie skończyło się to dobrze a przekonałam się , że na początku tak nie jesteśmy w stanie nic zrobić .

Dziękuję , że tak mnie wspieracie ♥️ To jest dla mnie bardzo ważne . Bo w bliskich za bardzo nie mam oparcia. Zauważyłam, że po tym poronieniu tak jakby zwątpili że może się uda . No oprócz mojego narzeczonego . Także im za bardzo się nie zwierzam . Kochane ja też za Was wszystkie trzymam kciuki ✊✊ bo wszystkie zasługujemy na takie SZCZĘŚCIE przez to co przeszłyśmy. ♥️♥️

Ja chyba jutro😁 O ile mnie okres prędzej nie zaskoczy 😏 Dziękuję , że pytasz mam się dobrze ale cóż po tej inseimnacji czuje się dosyć dziwnie dziś lepiej ale są momenty , że opadam z sił ale to może być wynik wysokiego progesteronu po owulacji także jeżeli o to chodzi to ciąży sobie nie wkręcam ale wiadomo myśli są różne. A jak u Ciebie dziś ? Kiedy Ty testujesz ? ☺️
Mam nadzieje ze zaskoczy Cie brak okresu a nie okres 😁😁
Wiadomo ze czuc sie mozna roznie a większość z nas pewnie i tak mimo ze nie chce tego robic to doszukuje sie oznakow ciazy nawet podswiadomie :)

reklama
Do góry