Be_More_Happy
Fanka BB :)
A co u Ciebie ?Kilka dni mnie nie było a tu tyle punkcji i IUI @OnaGośka powodzenia dziewczyny, ziszczenia marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie ?Kilka dni mnie nie było a tu tyle punkcji i IUI @OnaGośka powodzenia dziewczyny, ziszczenia marzeń
Dziękuję bardzo [emoji8][emoji8] na czwartek mam termin okresu narazie żadnego testu nie robiłam. Wolę żyć w tej nieświadomości [emoji16]
O to już tuz tuz trzymam kciukiDziękuję bardzo na czwartek mam termin okresu narazie żadnego testu nie robiłam. Wolę żyć w tej nieświadomości
Czekamy na wieści w takim razieTestuje w tym tyg ;-) od 3 dni miewam skurcze macicy. Bola mnie tez jajniki. No ciekawe ... ;-)
U mnie okej, 9.10. mam wizytę po nieudanym transferze Wcześniej ma być konsylium, gdzie maja omawiać nasz przypadek, który nie ma przyczyny… zobaczymyA co u Ciebie ?
Im bliżej testu tym gorzej. Myślę że nic z tego. Brzuch mnie boli okresowo. Juz chciałabym mieć za sobą betę.Czekamy na wieści w takim razie
Jasne, ja za pierwszym razem myślałam, że jajo zniosę, a za drugim juz na luzie. Zresztą stres związany z punkcja jest niczym przy oczekiwaniu na info ile jest zarodków . Trzymam kciuki za piękne komórkiPrawdaz ale najbardziej przeraża nieznane. Dzis lupilam nutridrinka, przetestuję.
Jak miałaś ovitrelle to poczekaj do 14 dni po inseminacji i idź od razu na betę. Nie baw się w testy sikane. Wiem że ciężko jest wytrzymać bo sama to przeżywałam 6 razy ale czas szybko zleci. Implantacja może nastąpić nawet 12 dnia po zabiegu więc test sikany nic Ci nie wykryje. Z drugiej strony zastrzyk może fałszować wynik więc nie ma co się nakręcać.Witam. Jestem po iui w zeszły poniedziałek 20.09.
Od wczoraj strasznie bolą mnie piersi( sutki) i dziś zaczęło boleć podbrzuszem, nigdy tak nie miałam wcześniej, max 1 dzień przed @ bolał brzuch.
Jak myślicie kiedy mogę wykonać jakiś test, zalecenia mam dopiero na poniedziałek ale trochę mnie to stresuje że tak powiem.
No i pytanie czy jak wykonam test to jest szansa że wyjdzie pozytywnie oszukany, bo miałam zastrzyk Ovi i nie wiem jak długo utrzymuje się w organizmie, ponoć u każdej z nas inaczej