Kochane, dzisiaj dostałam skurcze takie jak przed miesiączka. Co prawda lżejsze ale mimo wszystko mam wrażenie że się nie udało. Nie są od żadnego jajnika tylko pod brzuchem. Mam też zgagę podobna jak przy pierwszej ciąży ale też lżejsza a wtedy miałam rano i wieczorem. Mętlik w głowie. We wtorek testowanie a po tych skurczach jestem cała w nerwach. Chcialam zapytać czy któraś z Was miała skurcze a mimo to się udało? Jest to Nasza ostatnia próba w tym roku że względów finansowych i odchodzę od zmysłów
reklama
Super kochana rośnijcie pięknieDziewczyny jestem po ostatniej wizycie w klinice leczenia niepłodności, dzieciaczki mają po 3 cm, serducha ładnie biją 161 i 167 uderzeń
ZaciśnięteHejjj
Oficjalnie melduje się po pierwszym zastrzyku, zaczynam dzis stymulacje! Trzymajcie kciuki!!!!!!
Na spokojnie kochana, nie masz i tak na nic wpływu dużo odpoczywaj i myśl pozytywnie, nie ma co szukać objawów lub ich braku… Będzie dobrzeKochane, dzisiaj dostałam skurcze takie jak przed miesiączka. Co prawda lżejsze ale mimo wszystko mam wrażenie że się nie udało. Nie są od żadnego jajnika tylko pod brzuchem. Mam też zgagę podobna jak przy pierwszej ciąży ale też lżejsza a wtedy miałam rano i wieczorem. Mętlik w głowie. We wtorek testowanie a po tych skurczach jestem cała w nerwach. Chcialam zapytać czy któraś z Was miała skurcze a mimo to się udało? Jest to Nasza ostatnia próba w tym roku że względów finansowych i odchodzę od zmysłów
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Myśle, ze dużo osób które potem było w ciąży na początku czuło sie jak na miesiączkę wiele dziewczyn tak pisało. Wiec wdech wydech, możesz wziąć sobie Nospe, żeby skurcze nie były zbyt mocne i cierpliwie, optymistycznie czekamy do wtorkuKochane, dzisiaj dostałam skurcze takie jak przed miesiączka. Co prawda lżejsze ale mimo wszystko mam wrażenie że się nie udało. Nie są od żadnego jajnika tylko pod brzuchem. Mam też zgagę podobna jak przy pierwszej ciąży ale też lżejsza a wtedy miałam rano i wieczorem. Mętlik w głowie. We wtorek testowanie a po tych skurczach jestem cała w nerwach. Chcialam zapytać czy któraś z Was miała skurcze a mimo to się udało? Jest to Nasza ostatnia próba w tym roku że względów finansowych i odchodzę od zmysłów
w moim przypadku jak się udało to czułam dość mocne i wyraźne ciągnięcie w dole brzucha i też polecam brać nospe przez kilka dni, aby kropek miał łatwiej w zadomowieniu. Trzymam mocno kciukiKochane, dzisiaj dostałam skurcze takie jak przed miesiączka. Co prawda lżejsze ale mimo wszystko mam wrażenie że się nie udało. Nie są od żadnego jajnika tylko pod brzuchem. Mam też zgagę podobna jak przy pierwszej ciąży ale też lżejsza a wtedy miałam rano i wieczorem. Mętlik w głowie. We wtorek testowanie a po tych skurczach jestem cała w nerwach. Chcialam zapytać czy któraś z Was miała skurcze a mimo to się udało? Jest to Nasza ostatnia próba w tym roku że względów finansowych i odchodzę od zmysłów
Aż tak mnie jeszcze nie ściska, z resztą ja nigdy nie mam aż takich bolesnych skurczy żeby zażywać cokolwiek. Myślicie ze mimo to powinnam zażyć nospe? Biorę duphaston, urtrogesan, femibion 1 i vitapil mama. Dzisiaj jest lepiej na razie bez skurczy ale zawsze po południu mnie łapie więc czekam strasznie niecierpliwie z nadzieją ze dzisiaj to się już nie powtorzy
eij
Ja dostałam nospe w zaleceniach przez trzy dni po transferze w celu polepszenia warunków zagnieżdżenia kropka więc uważam że jeśli weźmiesz to nie zaszkodziAż tak mnie jeszcze nie ściska, z resztą ja nigdy nie mam aż takich bolesnych skurczy żeby zażywać cokolwiek. Myślicie ze mimo to powinnam zażyć nospe? Biorę duphaston, urtrogesan, femibion 1 i vitapil mama. Dzisiaj jest lepiej na razie bez skurczy ale zawsze po południu mnie łapie więc czekam strasznie niecierpliwie z nadzieją ze dzisiaj to się już nie powtorzy
Karola z nadzieją
Tez tak myśle lepiej zapobiec skurczom, nawet niewielkimJa dostałam nospe w zaleceniach przez trzy dni po transferze w celu polepszenia warunków zagnieżdżenia kropka więc uważam że jeśli weźmiesz to nie zaszkodzi
reklama
Podziel się: