Chyba nie zaszkodzi brać teraz więcej magnezu. Wyciszy skurcze :-) a nospa przy mocnym skurczu. Duzo zdrówka I spokojuAż tak mnie jeszcze nie ściska, z resztą ja nigdy nie mam aż takich bolesnych skurczy żeby zażywać cokolwiek. Myślicie ze mimo to powinnam zażyć nospe? Biorę duphaston, urtrogesan, femibion 1 i vitapil mama. Dzisiaj jest lepiej na razie bez skurczy ale zawsze po południu mnie łapie więc czekam strasznie niecierpliwie z nadzieją ze dzisiaj to się już nie powtorzy
reklama
U mnie dla odmiany nie ma skurczy macicy tylko kłucie jajników;-) ale nic nie biore. Jedynie magnez podwójna dawkę. A przyjmuje od transferu progesteron 800 w czopkach 2x1 i estrofem. Plus kwas foliowy.Aż tak mnie jeszcze nie ściska, z resztą ja nigdy nie mam aż takich bolesnych skurczy żeby zażywać cokolwiek. Myślicie ze mimo to powinnam zażyć nospe? Biorę duphaston, urtrogesan, femibion 1 i vitapil mama. Dzisiaj jest lepiej na razie bez skurczy ale zawsze po południu mnie łapie więc czekam strasznie niecierpliwie z nadzieją ze dzisiaj to się już nie powtorzy
eij
Fanka BB :)
I jak znosisz te czopki? Ja nigdy nie miałam czopków i nie wiem jak bym dała radęU mnie dla odmiany nie ma skurczy macicy tylko kłucie jajników;-) ale nic nie biore. Jedynie magnez podwójna dawkę. A przyjmuje od transferu progesteron 800 w czopkach 2x1 i estrofem. Plus kwas foliowy.
Karola z nadzieją
Kiedy beta?U mnie dla odmiany nie ma skurczy macicy tylko kłucie jajników;-) ale nic nie biore. Jedynie magnez podwójna dawkę. A przyjmuje od transferu progesteron 800 w czopkach 2x1 i estrofem. Plus kwas foliowy.
Mam już wprawę a serio im bliżej testu tym gorzej wchodzą bo szyjka twarda się robi i zaciska. Ale wolę te czopki niż zastrzyki czy tabletki. Biore tyle leków razem ze szkoda mi już żołądkaI jak znosisz te czopki? Ja nigdy nie miałam czopków i nie wiem jak bym dała radę
Jeszcze do końca września musze czekać na bete a potem przy dobrym wyniku za kolejne 2 tyg weryfikacja usg. Także dluuuugoooooo ...Kiedy beta?
Artemida90
To nie czopki a globulki. Czopki wkłada się do tej drugiej dziurkiMam już wprawę a serio im bliżej testu tym gorzej wchodzą bo szyjka twarda się robi i zaciska. Ale wolę te czopki niż zastrzyki czy tabletki. Biore tyle leków razem ze szkoda mi już żołądka
eij
No właśnie dlatego się zdziwiłam, bo glubulki to luzik ale czopki to wyższa szkoła jazdyTo nie czopki a globulki. Czopki wkłada się do tej drugiej dziurki
reklama
Karola z nadzieją
Woooo, to długo na betę to duuuuzo cierpliwości życzęJeszcze do końca września musze czekać na bete a potem przy dobrym wyniku za kolejne 2 tyg weryfikacja usg. Także dluuuugoooooo ...
Ja robię we wtorek betę
Podziel się: