reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
HEJ wszystkim :)

Kolorku życzę szybkiego porodu i cudownych pierwszych chwil z maleństwem. Trzymam kciuki!
Izzy_j GRATULACJE!!! Rośnijcie zdrowo.
U pozostałych widzę, że też się dużo dzieje. Niedługo wszystkie będą miały szczęśliwe zakończenie starań ;)

Ja tymczasem muszę znowu zmienić lekarza... Eh szkoda słów. Chciałabym się zapisać na wizytę do InviMed Wrocław lub Poznań. Czy możecie polecić jakiegoś lekarza? To będzie poje pierwsze starcie z kliniką i nie wiem którą wybrać. Może któraś z Was chodzi lub jakaś znajoma?

Pozdrawiam

reklama
Dziękuję przydadzą się[emoji3590]

Kolorku życzę szybkiego porodu i cudownych pierwszych chwil z maleństwem. Trzymam kciuki!
U pozostałych widzę, że też się dużo dzieje. Niedługo wszystkie będą miały szczęśliwe zakończenie starań ;)

Ja tymczasem muszę znowu zmienić lekarza... Eh szkoda słów. Chciałabym się zapisać na wizytę do InviMed Wrocław lub Poznań. Czy możecie polecić jakiegoś lekarza? To będzie poje pierwsze starcie z kliniką i nie wiem którą wybrać. Może któraś z Was chodzi lub jakaś znajoma?

Pozdrawiam

Hej, dziewczyny czy któraś z Was korzystala z zabiegu inseminacji dawcy w Gamet w Kielcach? Możecie powiedzieć coś więcej o tej klinice i lekarzach tam pracujących?

Pozdrawiam

Hejka ☺️ Ja jeżdżę do kliniki Invimed Poznań . ☺️ Niestety nic o Invimed Wrocław nie wiem ale "swoją " klinikę mogę polecić . Nie będę się tu rozpisywać jak byś miała jakieś pytania to napisz na priv.

Hejka ☺️ Ja jeżdżę do kliniki Invimed Poznań . ☺️ Niestety nic o Invimed Wrocław nie wiem ale "swoją " klinikę mogę polecić . Nie będę się tu rozpisywać jak byś miała jakieś pytania to napisz na priv.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Na tą chwilę to mi w zasadzie wystarczy:) zadzwonię, umowię się i w razie czego będę pisać. Jeszcze raz dzięki. Od razu mi lepiej jak wiem, że ktoś już tam chodzi i poleca :)

A jesteś po terminie?
Niestety prędko nie wyjdę. Lekarz na obchodzie stwierdził że będą mnie monitorować i czekać spokojnie aż coś się zacznie dziać ale że pośpiechu nie ma więc mam leżeć i się nudzić[emoji85] czas mi narazie leci szybko ale pewnie z dnia na dzień będzie plynol wolniej[emoji1751]

Hej, dziewczyny czy któraś z Was korzystala z zabiegu inseminacji dawcy w Gamet w Kielcach? Możecie powiedzieć coś więcej o tej klinice i lekarzach tam pracujących?
Hej, niestety nie znam tej kliniki, ale pierwsza iui ja maialam robione w szpitalu matki i noworodka w kielcach i nie polecam w zadnym wypadku leczenia sie tam. Co do lekarzy poszukaj mkze opinii w internecie ale jesli pracują Ci sami co w tym szpitalu to nie polecam.

reklama
Hej dziewczynki[emoji846] nadal leżę w szpitalu ale wkoncu dziś poznałam plan działania.
Narazie żadnej akcji nie mam choć dziś mi się zapisały lekkie skurcze i jeden taki na wysokości 100 więc może coś ruszy.
Ogólnie lekarz powiedział że będę w szpitalu do porodu że to już końcowka więc mnie nie wypuści do domu i jeśli w ciągu tygodnia od przyjęcia czyli do przyszłego wtorku akcja sama się nie rozkręci to wtedy wkracza wywołanie i wykurzają maleństwo. Więc spędzę tu jeszcze najdłużej półtora tygodnia. Nie jest to optymistyczne ale przynajmniej już znam przybliżony termin pobytu bo tak to byłam w zawieszeniu.

Do góry