reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
HEJ wszystkim :)

Kolorku życzę szybkiego porodu i cudownych pierwszych chwil z maleństwem. Trzymam kciuki!
Izzy_j GRATULACJE!!! Rośnijcie zdrowo.
U pozostałych widzę, że też się dużo dzieje. Niedługo wszystkie będą miały szczęśliwe zakończenie starań ;)

Ja tymczasem muszę znowu zmienić lekarza... Eh szkoda słów. Chciałabym się zapisać na wizytę do InviMed Wrocław lub Poznań. Czy możecie polecić jakiegoś lekarza? To będzie poje pierwsze starcie z kliniką i nie wiem którą wybrać. Może któraś z Was chodzi lub jakaś znajoma?

Pozdrawiam

reklama
Dziękuję przydadzą się[emoji3590]

Kolorku życzę szybkiego porodu i cudownych pierwszych chwil z maleństwem. Trzymam kciuki!
U pozostałych widzę, że też się dużo dzieje. Niedługo wszystkie będą miały szczęśliwe zakończenie starań ;)

Ja tymczasem muszę znowu zmienić lekarza... Eh szkoda słów. Chciałabym się zapisać na wizytę do InviMed Wrocław lub Poznań. Czy możecie polecić jakiegoś lekarza? To będzie poje pierwsze starcie z kliniką i nie wiem którą wybrać. Może któraś z Was chodzi lub jakaś znajoma?

Pozdrawiam

Hej, dziewczyny czy któraś z Was korzystala z zabiegu inseminacji dawcy w Gamet w Kielcach? Możecie powiedzieć coś więcej o tej klinice i lekarzach tam pracujących?

Pozdrawiam

Hejka ☺️ Ja jeżdżę do kliniki Invimed Poznań . ☺️ Niestety nic o Invimed Wrocław nie wiem ale "swoją " klinikę mogę polecić . Nie będę się tu rozpisywać jak byś miała jakieś pytania to napisz na priv.

Hejka ☺️ Ja jeżdżę do kliniki Invimed Poznań . ☺️ Niestety nic o Invimed Wrocław nie wiem ale "swoją " klinikę mogę polecić . Nie będę się tu rozpisywać jak byś miała jakieś pytania to napisz na priv.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Na tą chwilę to mi w zasadzie wystarczy:) zadzwonię, umowię się i w razie czego będę pisać. Jeszcze raz dzięki. Od razu mi lepiej jak wiem, że ktoś już tam chodzi i poleca :)

A jesteś po terminie?
Niestety prędko nie wyjdę. Lekarz na obchodzie stwierdził że będą mnie monitorować i czekać spokojnie aż coś się zacznie dziać ale że pośpiechu nie ma więc mam leżeć i się nudzić[emoji85] czas mi narazie leci szybko ale pewnie z dnia na dzień będzie plynol wolniej[emoji1751]

Hej, dziewczyny czy któraś z Was korzystala z zabiegu inseminacji dawcy w Gamet w Kielcach? Możecie powiedzieć coś więcej o tej klinice i lekarzach tam pracujących?
Hej, niestety nie znam tej kliniki, ale pierwsza iui ja maialam robione w szpitalu matki i noworodka w kielcach i nie polecam w zadnym wypadku leczenia sie tam. Co do lekarzy poszukaj mkze opinii w internecie ale jesli pracują Ci sami co w tym szpitalu to nie polecam.

reklama
Hej dziewczynki[emoji846] nadal leżę w szpitalu ale wkoncu dziś poznałam plan działania.
Narazie żadnej akcji nie mam choć dziś mi się zapisały lekkie skurcze i jeden taki na wysokości 100 więc może coś ruszy.
Ogólnie lekarz powiedział że będę w szpitalu do porodu że to już końcowka więc mnie nie wypuści do domu i jeśli w ciągu tygodnia od przyjęcia czyli do przyszłego wtorku akcja sama się nie rozkręci to wtedy wkracza wywołanie i wykurzają maleństwo. Więc spędzę tu jeszcze najdłużej półtora tygodnia. Nie jest to optymistyczne ale przynajmniej już znam przybliżony termin pobytu bo tak to byłam w zawieszeniu.

Do góry