reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja nawet z oddziału wyjść nie mogę a poza tym stopy mam tak spuchnięte że ledwo chodzę a co mówić jak bym po schodach miała latać[emoji1787]
Już niedługo, jeszcze chwila [emoji3590][emoji846] PS. Podobno chodzenie po schodach w górę i w dół wcale nie przyspiesza porodu [emoji16] moja siostra latała po szpitalu dwa dni i mówi że g... dało [emoji28]

Ja nawet z oddziału wyjść nie mogę a poza tym stopy mam tak spuchnięte że ledwo chodzę a co mówić jak bym po schodach miała latać[emoji1787]
również mocno trzymam kciuki, spuchnięte stopy to okropne uczucie ale na szczęście to już tylko tydzień w najgorszym wypadku ( lepiej patrzeć że tylko tydzień niż aż tydzień 🙃) a potem to już tylko przytulaski i cudowny czas z córeczką !

Dziękuję dziewczynki[emoji3590] już tak bym chciała tulić swoją kruszynie[emoji7]
Trzymam kciuki za ciebie oby wszystko poszło szybko ✊😁 jeszcze chwilka i będziesz cieszyć się swoim dzieciątkiem tulić je i całować, tydzień to już naprawdę niewiele a potem czeka cię tyle miłości i pięknych chwil zazdroszczę ale mam głęboka nadzieję że niebawem wszystkie tego doczekamy. Powodzenia ❤️

reklama
Oj dziewczyny dziś przechodzę jakiś kryzys osamotnienia. We wtorek byłam sama na sali wczoraj przyszła dziewczyna to było mi raźniej bo sobie pogadaliśmy ale dzis rano poszła rodzic i znowu zostałam sama i na dodatek mnie przenieśli na inną sale która jest na szarym końcu. I z tego wszystkiego już mnie deprecha dopada cisza nudy niewiem ile tak pociągnę bo czas zaczyna się dłużyc[emoji17]
również mocno trzymam kciuki, spuchnięte stopy to okropne uczucie ale na szczęście to już tylko tydzień w najgorszym wypadku ( lepiej patrzeć że tylko tydzień niż aż tydzień [emoji854]) a potem to już tylko przytulaski i cudowny czas z córeczką !
Trzymam kciuki za ciebie oby wszystko poszło szybko [emoji110][emoji16] jeszcze chwilka i będziesz cieszyć się swoim dzieciątkiem tulić je i całować, tydzień to już naprawdę niewiele a potem czeka cię tyle miłości i pięknych chwil zazdroszczę ale mam głęboka nadzieję że niebawem wszystkie tego doczekamy. Powodzenia [emoji3590]
Kolorku już prawie :) przypomnij sobie jak długo już na nią czekasz :) jesteś na szczycie kochana! Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]

Do góry