reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Przed punkcja, u nas nazywa się to pakiet "mrozone zarodki z biopsja", wtedy po zapłodnieniu pobierają material ze wszystkich, które przetrwały i mrożą. Możesz badać jeden albo wszystkie na raz. Zamrożone są osobno i ponumerowanie, w razie jak wynik wyjdzie zły, to badasz kolejny. Jak dobry to kończysz na jednym badaniu i Ci go podają.
Dziękuje za wytłumaczenie, bo nawet nie wiedziałam jak to dokładnie wyglada ;)

Ja ogólnie boje się sn więc jak by mi zaproponowali CC to szła bym w ciemno choć wiem że dochodzenie do siebie jest mało komfortowe. Ale jak będzie to czas pokaze
Nie chcę cię straszyć oczywiście ale leżała ze mną babka po sn i przy porodzie pękła jej kość ogonowa. Ja po cc chyba lepiej się ruszałam niz ona. Byłyśmy jak dwie paralitki 😂

Dokladnie tak, ja juz byłam pewna, że startujemy że świeżym zarodkiem.. ale.. sądziłam że jak pierwsze ivf się nie uda to zrobię badania, ale jeśli miałabym zapas zarodków to musiałabym je zmarnować i podejść do kolejnej punkcji biopsja,a to też bez sensu. Badz tu mądry:)
Dziękuje za wytłumaczenie, bo nawet nie wiedziałam jak to dokładnie wyglada ;)

reklama
Niestety prędko nie wyjdę. Lekarz na obchodzie stwierdził że będą mnie monitorować i czekać spokojnie aż coś się zacznie dziać ale że pośpiechu nie ma więc mam leżeć i się nudzić[emoji85] czas mi narazie leci szybko ale pewnie z dnia na dzień będzie plynol wolniej[emoji1751]
Hejka. A nie ma sygnałów, że Cie dzis wypuszcza? Cos mówili na obchodzie?

Do góry