reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki 11dpt beta 151,23 przyrost prawie 100% progesteron mi trochę spadł z 39 do 35 ale nadal w normie. Jest stabilnie ale zastanawiam się czy ta beta nie powinna być już wyższa...(zaliczyć jakiegoś skoku tak do 300 np...?)
Jest 66% jest ! Ja tez się martwiłam, ale ja dopiero w 14 dpt mogłam sprawdzić u było "ledwo" 880 bo przecież łaski na forum mają już ponad 1000 w tym dniu. Sprawdź sobie jeszcze z raz albo dwa i Czekaj na usg.

reklama
Jest 66% jest ! Ja tez się martwiłam, ale ja dopiero w 14 dpt mogłam sprawdzić u było "ledwo" 880 bo przecież łaski na forum mają już ponad 1000 w tym dniu. Sprawdź sobie jeszcze z raz albo dwa i Czekaj na usg.
Jest nawet ponad 110% jakby średnią ze wszystkich trzech wyliczył :) Tak zrobię bo oprócz brania leków i ogólnie pojętego dbania o siebie więcej zrobić nie mogę... po prostu po swoich przejściach jestem chyba bardziej przewrażliwiona...

Jest nawet ponad 110% jakby średnią ze wszystkich trzech wyliczył :) Tak zrobię bo oprócz brania leków i ogólnie pojętego dbania o siebie więcej zrobić nie mogę... po prostu po swoich przejściach jestem chyba bardziej przewrażliwiona...
Wcale się nie dziwię 😔 ale w końcu będzie pięknie, teraz zaczyna się Twoja cudowna przygoda 💙

To sporo[emoji2960] a luteiny nie musisz bo widziałam że progesteron masz ładny ja miałam poniżej 20 chyba i tyle tej luteiny brałam że jak już ja odstawiłam to było święto[emoji12]
Kurczę łatwiej chyba napisać czego NIE biorę ;) acard, heparyna, encorton dopegyt, metformina, thyrozol, wit metylowane - D i B, kwas foliowy i Pregna, wit C, magnez, beta karoten i biotyna.

Rozumiem. Ja się boję kolejnego usg, że znowu nie będzie migającego punktciku 😔 No, ale pocieszam się, że tym razem mam dodatkowe leki i swojego pecha w życiu wyczerpałam :)

To sporo[emoji2960] a luteiny nie musisz bo widziałam że progesteron masz ładny ja miałam poniżej 20 chyba i tyle tej luteiny brałam że jak już ja odstawiłam to było święto[emoji12]
U mnie lekarka pomimo ładnego progesteronu nie odstawiła progesteronu. Powiedziała nawet, że luteinę będę brała do 34 albo 36 tyg bo strach odstawiać.
Ps. Piękne zdjęcie 😍

reklama
Kojarze Twoje przejścia i nie dziwie sie ze masz obawy... Mam wielka nadzieje ze wszystko bedzie juz dobrze i wlasnie sie zaczyna kolejny nowy etap w Twoim zyciu :) i za 9 miesiecy przywitamy nowa istotke:) :)

Do góry