reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sto.procent, to i tak chyba ladnie? Izzy_j a jeśli mogę spytać to Twoje pierwsze ivf? Bo nie dokopie się u góry.. :)
Dziewczynki 11dpt beta 151,23 przyrost prawie 100% progesteron mi trochę spadł z 39 do 35 ale nadal w normie. Jest stabilnie ale zastanawiam się czy ta beta nie powinna być już wyższa...(zaliczyć jakiegoś skoku tak do 300 np...?)

reklama
Dobrze przyrasta[emoji846] ja przyrosty miałam po 76%
Kochana wiem wiem i obie ginki mi mówią że dobrze tylko kazały zwiększyć proga i wiem że ciąża to nie matematyka i nie ma jakiejś jednej wyśrubowanej normy ale jak czytam czasami że dziewczyny miały po kilkaset to zaczynam być przewrażliwiona... normalnie dopiero wczoraj miałbym termin miesiączki i pewnie ta dzisiejsza beta wydawałaby mi się bardzo dobra ale w moim przypadku i po moich przejściach to jakoś tak ciężej mi uwierzyć...

Dziewczynki 11dpt beta 151,23 przyrost prawie 100% progesteron mi trochę spadł z 39 do 35 ale nadal w normie. Jest stabilnie ale zastanawiam się czy ta beta nie powinna być już wyższa...(zaliczyć jakiegoś skoku tak do 300 np...?)
Pewnie po transferze jest trochę inaczej ale ja 17 dni po iui miałam niska betę. Przyrost masz bardzo ładny.

Kochana wiem wiem i obie ginki mi mówią że dobrze tylko kazały zwiększyć proga i wiem że ciąża to nie matematyka i nie ma jakiejś jednej wyśrubowanej normy ale jak czytam czasami że dziewczyny miały po kilkaset to zaczynam być przewrażliwiona... normalnie dopiero wczoraj miałbym termin miesiączki i pewnie ta dzisiejsza beta wydawałaby mi się bardzo dobra ale w moim przypadku i po moich przejściach to jakoś tak ciężej mi uwierzyć...
Wiem kochana, po tym wszystkim co przeszłaś czarne myśli same przychodzą 😔 ale jest dobrze, jesteś w ciąży, postaraj się odprężyć bo maleństwu jest potrzebny spokój 😉❤️ trzymam Kciuki żeby wszystko było pięknie.

Nie martw się wiem łatwo się mówi gdy już swoje się przeżyło ale najważniejsze, że się podwaja i jest prawidłowy przyrost ☺️ ✊✊

Ja wiem że teraz wszystko będziesz analizować po kilka razy ale musisz uwierzyć że tym razem wszystko będzie dobrze i nim się obejrzysz to czas tak szybko minie że będziesz już tylko czekać na moment przytulenia swojego maluszka[emoji3590]

reklama
Hej dziewczyny.
Mam pytanko, bo dostalam wynik: gen serpine 1 poliformizm 4g/5g i mój wynik to: 4g/5g.
Co to cholibcia oznacza? Opis tych badan w necie jest lekko przerażający? Jest się czym martwić?

Do góry