No widzisz a u mnie spadł prog z 39 do 35 i obie ginki każą zwiększyć luteinę i jeszcze jakiś żel na noc mam brać też z progiem bo musi być wysoko...co lekarz to inaczej...To sporo[emoji2960] a luteiny nie musisz bo widziałam że progesteron masz ładny ja miałam poniżej 20 chyba i tyle tej luteiny brałam że jak już ja odstawiłam to było święto[emoji12]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
No moim zdaniem progesteron jest bardzo ważny więc dobrze że każą zwiększyć[emoji123]
No widzisz a u mnie spadł prog z 39 do 35 i obie ginki każą zwiększyć luteinę i jeszcze jakiś żel na noc mam brać też z progiem bo musi być wysoko...co lekarz to inaczej...
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem
kolor nadzieji
Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem
W ciąży przecież też przytyjeszHej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem
Co racja to racja.W ciąży przecież też przytyjesz
Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
ja po 4 inseminacjach idę spr invitro. (1 inseminacja była pozytywna ale porobiłam niestety. 18 sierpnia mam wizytę z doktor Nathalie i mamy rozmawiać o invitro.Czy jest tu ktos kto po kilku probach nieudanych inseminacji zdecydowal sie na invitro? Stoje przed takim wyborem i juz sama nie wiem czy warto walczyc
eij
Zastrzyki ustala lekarz na podstawie twoich wyników badań a przede wszystkim amh. Ja miałam ich przez 11 dni stymulacji 22 Plus przed stymulacja Gonapeptyl 7 zastrzyków. To prawda, masa ciała się zwiększa przy stymulacji, mnie zdęło i wyglądałam jak w ciąży hehe, na wadze Plus 5 kilo ale po punkcji wszystko mija więc się tym w ogóle nie przejmujHej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem
reklama
eij
Miałam to samo, wyniki idealne, nasienie dawcy i klops czasami już tak jest....Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.
Podziel się: