reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To sporo[emoji2960] a luteiny nie musisz bo widziałam że progesteron masz ładny ja miałam poniżej 20 chyba i tyle tej luteiny brałam że jak już ja odstawiłam to było święto[emoji12]
No widzisz a u mnie spadł prog z 39 do 35 i obie ginki każą zwiększyć luteinę i jeszcze jakiś żel na noc mam brać też z progiem bo musi być wysoko...co lekarz to inaczej... :)

reklama
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem

Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem

W ciąży przecież też przytyjesz ;)

Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.

Zastrzyki ustala lekarz na podstawie twoich wyników badań a przede wszystkim amh. Ja miałam ich przez 11 dni stymulacji 22 Plus przed stymulacja Gonapeptyl 7 zastrzyków. To prawda, masa ciała się zwiększa przy stymulacji, mnie zdęło i wyglądałam jak w ciąży hehe, na wadze Plus 5 kilo ale po punkcji wszystko mija więc się tym w ogóle nie przejmuj

reklama
Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.
Miałam to samo, wyniki idealne, nasienie dawcy i klops 😔 czasami już tak jest....

Do góry