reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To sporo[emoji2960] a luteiny nie musisz bo widziałam że progesteron masz ładny ja miałam poniżej 20 chyba i tyle tej luteiny brałam że jak już ja odstawiłam to było święto[emoji12]
No widzisz a u mnie spadł prog z 39 do 35 i obie ginki każą zwiększyć luteinę i jeszcze jakiś żel na noc mam brać też z progiem bo musi być wysoko...co lekarz to inaczej... :)

reklama
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem

Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
Hej dziewczyny. Do czterech razy sztuka miałam 4 inseminacje ( w tym z trzeciej zaciazylam ale poroniłam) dziś dowiedziałam się że czwarta jest nie udana i mam się podjąć invitro... Jak to jest z invitro? To prawda ze jest dużo zastrzyków? Czy przytyła któraś z Was po hormonach? Podlamana jestem

W ciąży przecież też przytyjesz ;)

Zastrzyki są dobrane pod każdego indywidualnie ja np miałam ogólnie ok 34-36 w ciągu 12-14dni i nic nie przytyłam. Tylko miałam hiperke bo dużo pęcherzyków urosło ale szybko z niej wyszłam.
Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.

Zastrzyki ustala lekarz na podstawie twoich wyników badań a przede wszystkim amh. Ja miałam ich przez 11 dni stymulacji 22 Plus przed stymulacja Gonapeptyl 7 zastrzyków. To prawda, masa ciała się zwiększa przy stymulacji, mnie zdęło i wyglądałam jak w ciąży hehe, na wadze Plus 5 kilo ale po punkcji wszystko mija więc się tym w ogóle nie przejmuj

reklama
Jak objawiała się Hiperka Dawno mnie tu nie było kurcze mam do nadrobienia jakieś 70 sTron. Podlamac się idzie ciągle próby i nic niby mówią że wszystko ok u Nas a ciąży brak.
Miałam to samo, wyniki idealne, nasienie dawcy i klops 😔 czasami już tak jest....

Do góry