A jak lustro ? Dzis usiadłam przypadkiem i trzasnęłoSzkło się bije na szczęście więc do dzieła w tym cyklu
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Teraz to ci zwietrzeje...musisz wypić całą butelkęDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
Hankaa
Dopytalam, mogę4h to dość duża różnica... Ja bym dopytała lekarza...
Elizabeth84
Dziewczyny mam już wyniki histo-pat wszystko w porządku tylko prawy jajnik w trochę gorszym stanie. A na kariotypy czekam już ponad 8 tyg
Hankaa
Czemu tak długo?Dziewczyny mam już wyniki histo-pat wszystko w porządku tylko prawy jajnik w trochę gorszym stanie. A na kariotypy czekam już ponad 8 tyg
Elizabeth84
Sama nie wiem czemu tak długo powiedzieli mi że do 6 tyg będą wyniki. Na wyniki po histo czekam aż miesiącCzemu tak długo?
Hankaa
Strasznie długo.. ja na kariotypu czekałam chyba cztery a na genotypy dwa..Sama nie wiem czemu tak długo powiedzieli mi że do 6 tyg będą wyniki. Na wyniki po histo czekam aż miesiąc
Elizabeth84
No strasznie długo i przez to stoję w miejscu juz tyle czasuStrasznie długo.. ja na kariotypu czekałam chyba cztery a na genotypy dwa..
reklama
Podziel się: