Szybko do sklepu po następneDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
reklama
U nas 5900zl to cena za 3-4, a każdy kolejny to kolejne 1200zl...Mi lekarka powiedziała że cena badania genetycznego 6 zarodków to 5900zl.
MasakraMi lekarka powiedziała że cena badania genetycznego 6 zarodków to 5900zl.
Szkło się bije na szczęście więc do dzieła w tym cykluSzybko do sklepu po następne
eij
Fanka BB :)
Hehehe. No ja wprawdzie jeszcze nie zaczęłam w tym tygodniu się alkoholizować ale w sobotę pozwoliłam sobie na 4 drineczki z mamąDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
Ehh też muszę się chyba napić i wyluzować tylko tak długo alkoholu nie tykałam że po jednej lampce pewnie będę już pod stołem leżećDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
Hankaa
Chyba faktycznie dopytam..4h to dość duża różnica... Ja bym dopytała lekarza...
Be_More_Happy
Dziękuję bardzoTrzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze
Be_More_Happy
To miałaś przygodę ale mam nadzieję , że się napisałaś tego winka ? ZdrówkoDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
reklama
Hankaa
To na pewno było na szczęścieDziewczyny nie wiem jak wam, ale mnie się tydzień zaczął tak, że musiałam się napić lampkę wina a żeby jej się napić to musiałam stłuc butelkę bo się korek rozleciał... co dalej??
Podziel się: