Zgadza sie Kochana tylko czas leci prawie 40 wita więc się nerwowa robięPróbować sami możecie w każdym miesiącu, to nie przeszkadza w diagnostyce i wizytach w klinice a jeśli ma Ciebie to uspokoić to jak najbardziej warto skorzystać z pomocy kliniki. Jeśli istnieją jakieś czujniki które utrudniają Wam zajście w ciążę to trzeba zrobić wszystko żeby jak najszybciej je wyeliminować.
reklama
I taka bez sensu zdenerwowana i nakręcona. Bo przecież psycha ma znaczenie. A tu dupa u mnieu nas to samo
Elizabeth84
Fanka BB :)
Witam trzymam mocno kciukiHej dziewczyny...mam nadzieję, że mnie przygarniecie Wcześniej tylko czytałam...teraz postanowiłam do Was dolączyc. Z mężem staramy się o pierwsze dziecko ok 1,5 roku. Oboje jesteśmy zdrowi...dokucza nam tzw. niepłodność idiopatyczna ( czyli tak naprawdę niewiadomo z czym walczyć ). Jestem już po pierwszej IUI ( cykl stymulowany), niestety nie udało się. Teraz, szykuje się na kolejny cykl stymulowany do 2 IUI. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Buziaki dla wszystkich staraczek
Jak wygląda ten test mogłabyś troszke opisać? Jeśli to jest u was problemem to jest to mały problem do obejścia czy wiekszy skoro iui nie pomogła i trzeba działać insczej?raczej nie odbiera szansy bo możesz go zrobić w dowolnym momencie cyklu ( poza miesiączką) , no i przed iui musi być chwilka przerwy żeby nasienie męża było idealne . A tak to wszystko zależy od terminu w klinice . My robiliśmy w tym samym cyklu co inseminacja i wtedy mieliśmy pewność co jest problemem . No i niestety iui nam nie pomogło.
Kurde ale to nie jest tragicznie jeszcze. Przecież z tego można jeszcze coś zdziałaćDziewczyny podlamalam siepowtórzyłam badanie amh i po 6 miesiącach od ostatniego spadło o 50%teraz mam tylko 1,03. W wrześniu zeszłego roku było 2,24
Hej ja też tu nowaWitam trzymam mocno kciuki
A ile kosztuje?U mnie jest wysokie ryzyko hiperstymulacji dlatego lekarz kazał od razu nastawić się na transfer mrozaczka. Póki co badania genetycznego nie bierzemy pod uwagę ze względów finansowych.
Elizabeth84
Mi lekarka powiedziała że cena badania genetycznego 6 zarodków to 5900zl.A ile kosztuje?
eij
Dokładnych kosztów nie znam bo w poniedziałek mam dopiero wizytę ale z tego co się orientuję to ok 1200 za jeden zarodekA ile kosztuje?
reklama
Podziel się: