reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Próbować sami możecie w każdym miesiącu, to nie przeszkadza w diagnostyce i wizytach w klinice 😉 a jeśli ma Ciebie to uspokoić to jak najbardziej warto skorzystać z pomocy kliniki. Jeśli istnieją jakieś czujniki które utrudniają Wam zajście w ciążę to trzeba zrobić wszystko żeby jak najszybciej je wyeliminować.
Zgadza sie Kochana tylko czas leci prawie 40 wita więc się nerwowa robię

reklama
Hej dziewczyny...mam nadzieję, że mnie przygarniecie 😊 Wcześniej tylko czytałam...teraz postanowiłam do Was dolączyc. Z mężem staramy się o pierwsze dziecko ok 1,5 roku. Oboje jesteśmy zdrowi...dokucza nam tzw. niepłodność idiopatyczna ( czyli tak naprawdę niewiadomo z czym walczyć 🧐). Jestem już po pierwszej IUI ( cykl stymulowany), niestety nie udało się. Teraz, szykuje się na kolejny cykl stymulowany do 2 IUI. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Buziaki dla wszystkich staraczek 😘🥰
Witam 🙂 trzymam mocno kciuki ✊☺️

raczej nie odbiera szansy bo możesz go zrobić w dowolnym momencie cyklu ( poza miesiączką) , no i przed iui musi być chwilka przerwy żeby nasienie męża było idealne . A tak to wszystko zależy od terminu w klinice . My robiliśmy w tym samym cyklu co inseminacja i wtedy mieliśmy pewność co jest problemem . No i niestety iui nam nie pomogło.
Jak wygląda ten test mogłabyś troszke opisać? Jeśli to jest u was problemem to jest to mały problem do obejścia czy wiekszy skoro iui nie pomogła i trzeba działać insczej?

reklama
Do góry