reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Kochana trzymam kciuki by jednak wszystko potoczyło się dobrze. Tule mocnomam usg w srode o15:45 hcg nadal slabo rosnie mam 54a powinnam miec 72 maja mi sprawdzic czy to nie pozamaciczna ciaza. Pewnie mam sie przygotowywac na najgorsze dziewczyny. Zalamka
eij
kochana pamiętaj że wszystkie tu jesteśmy z Tobą. Bądź silna. Nie będę Ci mówila że masz zachować spokój bo w tym momencie to absolutnie niemożliwe. Trzymam mocno kciuki żeby jednak czerny scenariusz się nie ziścił bądź dzielnamam usg w srode o15:45 hcg nadal slabo rosnie mam 54a powinnam miec 72 maja mi sprawdzic czy to nie pozamaciczna ciaza. Pewnie mam sie przygotowywac na najgorsze dziewczyny. Zalamka
Be_More_Happy
Trzymam kciuki Jak pięknie już niedługo będziesz miała Maleństwo przy sobieTo ja poproszę o zmianę terminu porodu na między 29-31.03 dzisiaj zaczynamy indukcję...
Be_More_Happy
Trzymam kciuki Będzie dobrzemam usg w srode o15:45 hcg nadal slabo rosnie mam 54a powinnam miec 72 maja mi sprawdzic czy to nie pozamaciczna ciaza. Pewnie mam sie przygotowywac na najgorsze dziewczyny. Zalamka
Karola z nadzieją
Be_More_Happy
Ostatnia edycja:
Karola z nadzieją
Wierze, ze te dni i czekanie się ciągną mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i usłyszysz w czwartek . To była Twoja 1 IUI? Ja dziś odświeżyłam badania infekcyjne i w przyszłym tygodniu lub na początku jeszcze następnego 4 IUI o ile będzie pęcherzyk w tym cyklu1 kwietnia najpierw wizyta u endokrynologa ,potem wieczorem wizyta u ginekologa. Każda wizyta to u mnie stres tak się wszystko u mnie ciągnie . Jak juz teraz nie będzie widać Dzidziusia to już chyba się poddaję Teraz pęcherzyk miał już 19 mm i jeszcze nie było widać . Jest to dla mnie bardzo niepokojące . Według miesiączki zaczyna już się 9 tydzień według inseminacji 7 . Lekarz w zeszłym tygodniu wpisał 6 tydzień według inseminacji . Próbuje wierzyć że będzie wszystko dobrze ale czasami już zaczynam wątpić żeby chociaż jakieś objawy były a tu nic kompletnie nic....a TyKochana ruszasz z inseminacją teraz ? Przepraszam jeżeli coś przeoczyłam
Próbowałam się umówić do psycholog, która specjalizuje się w niepłodności ale czas oczekiwania to 2 miesiące
reklama
ciezko myslec pozytwnie jak one juz skreslaja troche te ciaze ze pozamaciczna mozekochana pamiętaj że wszystkie tu jesteśmy z Tobą. Bądź silna. Nie będę Ci mówila że masz zachować spokój bo w tym momencie to absolutnie niemożliwe. Trzymam mocno kciuki żeby jednak czerny scenariusz się nie ziścił bądź dzielna
Podziel się: