reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka dziewczyny ja dziś byłam na USG i jutro o 14 kolejna próba, mam nadzieję że do trzech razy sztuka i będzie zakończona pomyślnie zdecydowaliśmy się również na zmianę dawcy mam nadzieję że to będzie ten moment i że to jest ten czas. W końcu wiosna przyszła wszytko się rodzi do życia🙂😆😆😉😉

reklama
Hejka dziewczyny ja dziś byłam na USG i jutro o 14 kolejna próba, mam nadzieję że do trzech razy sztuka i będzie zakończona pomyślnie zdecydowaliśmy się również na zmianę dawcy mam nadzieję że to będzie ten moment i że to jest ten czas. W końcu wiosna przyszła wszytko się rodzi do życia🙂😆😆😉😉
Kciuki mocno zaciśnięte ✊🏻✊🏻😊

Trzymam kciuki ✊😘

Powiedzonka ✊✊✊🙂

ciezko myslec pozytwnie jak one juz skreslaja troche te ciaze ze pozamaciczna moze
Przy takiej becie niestety nic nikt nie dojrzy. Może jeszcze ruszy to na razie sam początek. Jeden z ginów mi opowiadał jak miał udane ciąże przy becie spadającej i rosnącej. Jasne dobrze żeby rosła jak trzeba ale cuda się czasem zdarzają a ciąża to nie matematyka...

Od piątku jestem w szpitalu, miałam krwawienie po wizycie... dzisiaj ordynator zaproponował indukcję, bo cukrzyca plus jak mnie zbadali to znowu pojawiła się krew, więc ewidentnie moja szyjka jest gotowa na poród-rozwarcie 1,5 cm. Tak na prawdę mogliby mnie wypisać a za kilka dni bym mogła i tak wrócić, więc się zgodziłam. Mała waży 3100g, jutro 38+0, więc nie ma co myśleć, tylko rodzic i na Święta być w domku 🙂
Oj, tak. Myślę że podjęli dobrą decyzję i będziesz miec spokój jak już będzie obok ciebie cała i bezpieczna :)
No i święta w komplecie więc super! :)

reklama
Do góry