reklama
Niestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia bety nawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Życzę aby dobrze mieszkało Wam się w nowym domku oraz spełnienia tego największego Marzenia-DzieciątkaDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku Teraz już naprawdę czas na dziecko
Be_More_Happy
Trzymam kciuki za drugą inseminacjęNiestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia bety nawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny
G
gość2502
Gość
Dziewczyn mam super mega ważne dla mnie pytanie. Inseminacja a tylozgiecie macicy? Macie jakieś info czy to utrudnia zajscie w ciążę? Może coś z własnych doświadczeń? Skuteczność inseminacji z czymś takim?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam.do was pytanie w którym dniu cyklu miałyście wykonywana inseminację?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Powiedzenia trzymam kciuki za was. Ja też się przygotowuje do kolejnej inseminacjiDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku Teraz już naprawdę czas na dziecko
eij
to zależy jakie długie masz cykle, jak pęcherzyki dojrzewają. Ja mam cykle 31 - 32 dniowe i inseminacje miałam w 14 DC, 15 DC, 16 dc, 17 DC. Różnie wypadałoDziewczyny mam.do was pytanie w którym dniu cyklu miałyście wykonywana inseminację?
Elizabeth84
Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku Teraz już naprawdę czas na dziecko
Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku Teraz już naprawdę czas na dziecko
Zycze aby mieszkało się Wam dobrze w domku no i spełnienia marzeń o dzidziusiuDziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku Teraz już naprawdę czas na dziecko
reklama
Ja inseminacje odpuściłam już dawno temu ale tutaj zostałam bo jest miło A za Ciebie trzymam kciuki. Powodzenia!Powiedzenia trzymam kciuki za was. Ja też się przygotowuje do kolejnej inseminacji
Podziel się: