A to zolta gesta wydzielina to jakis objaw? Ja mam opławy od piatku a dzis jest 8 dzien po IUINie zupełnie żadnych, mam żółta gęsta wydzielinę i żadnych innych objawów a Ty ?
reklama
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Ja biorę luteinę oraz estrogen ale to pewnie dlatego że byłam stymulowana oraz że nie pękł pęcherzyk po inseminacjiNie zupełnie żadnych, mam żółta gęsta wydzielinę i żadnych innych objawów a Ty ?
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Po pierwszej próbie brałam tylko luteinę
Pewnie sami sobie uzupełnili. Myślę że jakby im brakowało informacji to na pewno by się do Ciebie odezwaliJa właśnie po necie poszłam tam do lekarza więc może sobie odznaczyli bo w sumie jakoś tak ostatnio się nad tym zastanawiałam ale po takim czasie pewnie sami by się odezwali jakby im info brakowało...
matyldaewa
Fanka BB :)
Dzięki za te słowa Dobrze jest, jak ktoś Cię rozumie bez tłumaczenia, ale tak naprawdę wtedy jest łatwiej poradzić sobie z emocjami wiedząc, że nie jest się samemu całkowicie w tym wszystkim. Co nie zmienia faktu, że jest to przykre, że jest nas tyle, ale cieszę się, że możemy się wspierać nawzajem rozumiejąc, co druga osoba czuję.Wiem jak się czujesz ja mam będę 16.3. jestem po drugim iui. Byłam bardzo zawiedziona po pierwszej nieudanej próbie bo się nastawiałem że będzie pozytywna beta. Przeplakalam 2 dni. Ale po drugim iui powiedziałam sobie że nie będę się nastawiać tak jak przy pierwszej. Bo czekanie po pierwszym iui na wykonanie bety te 2 tygodnie czekania był koszmarnie dlugie nie było dnia żebym nie myślała nie czytała i przeżyłam to dość mocno. Po mimo to że pracuje cały czas nie umiałam zająć myśli czymś innym. Natomiast teraz się nie nastawiałem nie czytam i te dwa tygodnie tak spokojnie mi upłynęło bez nakręcania się i nastawiania. Co ma być to będzie. Głowa do góry i trzymam kciuki
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Ja tylko nie mogę zrozumieć jednego dlaczego osoby, które nie chcą mieć dzieci udaje im się od razu a osoby, które chcą z zalego serca maja problemy. To jest przykre ale nie załamujmy się głowa do góry będzie wszystko dobrze w kobietach siłaDzięki za te słowa Dobrze jest, jak ktoś Cię rozumie bez tłumaczenia, ale tak naprawdę wtedy jest łatwiej poradzić sobie z emocjami wiedząc, że nie jest się samemu całkowicie w tym wszystkim. Co nie zmienia faktu, że jest to przykre, że jest nas tyle, ale cieszę się, że możemy się wspierać nawzajem rozumiejąc, co druga osoba czuję.
Be_More_Happy
Ja wysłałam wyniki bety na meilaDziewczyny którym się udało, czy zglaszalyscie jakoś do domukentow do swojej kliniki, że się udało czy tylko lekarzowi?
Dziewczyny jak na razie cisza nie dostałam miesiączki jutro beta dziś 12 dzień po IUI
matyldaewa
Daj koniecznie znać, jak będziesz miała wyniki !Dziewczyny jak na razie cisza nie dostałam miesiączki jutro beta dziś 12 dzień po IUI
reklama
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
PowodzenaiDaj koniecznie znać, jak będziesz miała wyniki !
Podziel się: