Ja tez byłam stymulowana lamettą 5 dni potem 6 zastrzyków bemfoli75 potem ovitrelleJa biorę luteinę oraz estrogen ale to pewnie dlatego że byłam stymulowana oraz że nie pękł pęcherzyk po inseminacji
reklama
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Ja lametta też 5 dni i 24 h przed iui ovitrelle. No i teraz leki dwa dni po inseminacji.Ja tez byłam stymulowana lamettą 5 dni potem 6 zastrzyków bemfoli75 potem ovitrelle
Dziękuję za te słowa. Staram się bardzo! Raz na pół roku mnie dopada....teraz szczególnie mnie wzięło, bo dziś 36dc, owulacja była- nie wiem dokładnie kiedy, bo byłam w czwartek tylko u lekarza, żeby ustalić dalsze kroki i na usg. Musiała być opóźniona. Wczoraj skusiłam się na test. Oczywiście negatywny... A @dalej nie maNie trać sił i nadziei, wiadomo jest ciężko ale trzeba walczyc!! tym bardziej co widać nawet po tym forum są dziewczyny co też się długo starały a jednak się w końcu udało!! ja wierzę że i nam się uda tylko trzeba jeszcze trochę poczekać
Dziękuje dziewczyny za wsparcie Pewnie, ze dam znac w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się udaDaj koniecznie znać, jak będziesz miała wyniki !
Kciuki zacisniete żeby beta była pozywtyna!Dziękuje dziewczyny za wsparcie Pewnie, ze dam znac w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
Dziękuje dziewczyny za wsparcie Pewnie, ze dam znac w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda
Anetka 1801
Zaciekawiona BB
trzymam mocno kciuki
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziękuje dziewczyny za wsparcie Pewnie, ze dam znac w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ja jutro mam wizytę . Powtornie się dłuży ten czas.... Tak się boje co będzie... Bolały mnie piersi, były twarde a teraz ból ustał i są miękkie. Normalnie do jutra zwariuje Boje się że to zły znak
Podziel się: