reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie trać sił i nadziei, wiadomo jest ciężko ale trzeba walczyc!! :) tym bardziej co widać nawet po tym forum są dziewczyny co też się długo starały a jednak się w końcu udało!! :) ja wierzę że i nam się uda tylko trzeba jeszcze trochę poczekać :)
Dziękuję za te słowa. Staram się bardzo! Raz na pół roku mnie dopada....teraz szczególnie mnie wzięło, bo dziś 36dc, owulacja była- nie wiem dokładnie kiedy, bo byłam w czwartek tylko u lekarza, żeby ustalić dalsze kroki i na usg. Musiała być opóźniona. Wczoraj skusiłam się na test. Oczywiście negatywny... A @dalej nie ma 🤷‍♀️

🙏🤞🤞🤞🤞 Daj koniecznie znać, jak będziesz miała wyniki !
Dziękuje dziewczyny za wsparcie ❤️ Pewnie, ze dam znac :) w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda :)

Dziękuje dziewczyny za wsparcie ❤️ Pewnie, ze dam znac :) w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda :)
Kciuki zacisniete żeby beta była pozywtyna! ✊❤️

Dziękuje dziewczyny za wsparcie ❤️ Pewnie, ze dam znac :) w piątek byłam przekonana, ze miesiączka tuż tuż bardzo bolały mnie piersi były twarde, ciepłe, i bolały mnie sutki nie mówiąc już o brzuchu następnego dnia to samo dziś już mnie piersi zupełnie przestały mnie bolec, czuje tylko lekkie skurcze i jajniki. Według kalendarzyka okres powinien być dziś ale, nie przyszedł. W 11dpo sikany test negatywny. Boje się tej bety może W KOŃCU się uda

Trzymam kciuki ✊✊❤️

reklama
Ja jutro mam wizytę . Powtornie się dłuży ten czas.... Tak się boje co będzie... Bolały mnie piersi, były twarde a teraz ból ustał i są miękkie. Normalnie do jutra zwariuje 🙁🙁 Boje się że to zły znak 😭

Do góry