reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja jutro mam wizytę . Powtornie się dłuży ten czas.... Tak się boje co będzie... Bolały mnie piersi, były twarde a teraz ból ustał i są miękkie. Normalnie do jutra zwariuje 🙁🙁 Boje się że to zły znak 😭
Gosia a czy bolały Cię piersi cały czas ? Wiem, ze Tobie powiodła się pierwsza IUI ja tez jestem po pierwszej IUI 13 dni i co prawda bolały mnie piersi do dnia miesiączki dziś spóźnia się 2 dzień i od wczoraj w sumie nic mnie nie boli.

reklama
Kochana spokojnie mnie na początku też bolały później przeszło nadal nie bolą tylko rosną[emoji2960] a u mnie już idzie 23 tydzień[emoji3590] także ból piersi może być awcale nie musi i to nie jest wyznacznik. Poprostu myśl pozytywnie nie denerwuj się a wszystko będzie się pięknie rozwijać[emoji9]
Ból piersi zaczął się na początku 6 tygodnia czyli tydzień temu . Na początku bardzo bolały a od soboty już trochę mniej a dziś już wcale...mnie w dniu spodziewanej miesiączki w ogóle nie bolały piersi. Nie kieruj się moim schematem ja po prostu wariuje bo już zaczyna się 7 tydzień a wszystkie objawy ustały......[emoji853]

Ból piersi zaczął się na początku 6 tygodnia czyli tydzień temu . Na początku bardzo bolały a od soboty już trochę mniej a dziś już wcale...mnie w dniu spodziewanej miesiączki w ogóle nie bolały piersi. Nie kieruj się moim schematem ja po prostu wariuje bo już zaczyna się 7 tydzień a wszystkie objawy ustały......🙁
no i dobrze, będziesz cieszyła się nieuciążliwą ciąża 😘 lepiej dobrze się czuć niż przytulać toaletę codziennie 😛 nie martw się, wszystko napewno jest w porządku

Ja jutro mam wizytę . Powtornie się dłuży ten czas.... Tak się boje co będzie... Bolały mnie piersi, były twarde a teraz ból ustał i są miękkie. Normalnie do jutra zwariuje 🙁🙁 Boje się że to zły znak 😭
Kochana co to za negatywne myśli.. Szybciutko odganimy je i włączamy tylko pozytywne :) nie denerwuj się bo stres tutaj nie pomoże.. Jutro już wizyta i wszystkiego się dowiesz.. Ściskam Cie mocno! ❤️

Hej dziewczyny ❤
Wczoraj robiłam test i tylko ja coś tam może widziałam. Niestety dziś przyszła miesiaczka. Czyli nie udało się 😔
Mam jeszcze nadzieję, że zaraz mi się skończy bo nie boli mnie brzuch A zawsze bolał Ale z pewnością nie. A więc w tym cyklu lekarz kazał zrobić przerwe od stymulacji itd A w kwietniu inseminacja. Buziaki i gratuluję każdej z osobna którą ujrzała dwie piękne kreseczki 😘😘❤❤

Hej dziewczyny ❤
Wczoraj robiłam test i tylko ja coś tam może widziałam. Niestety dziś przyszła miesiaczka. Czyli nie udało się 😔
Mam jeszcze nadzieję, że zaraz mi się skończy bo nie boli mnie brzuch A zawsze bolał Ale z pewnością nie. A więc w tym cyklu lekarz kazał zrobić przerwe od stymulacji itd A w kwietniu inseminacja. Buziaki i gratuluję każdej z osobna którą ujrzała dwie piękne kreseczki 😘😘❤❤
Hej 😘 Przykro mi bardzo 🙁 Życzę Tobie dużo siły i aby następna inseminacja okazała się szczęśliwa 🤗

Hej dziewczyny ❤
Życzę Ci dużo siły i cierpliwości, żeby w końcu się udało :*

reklama
Hej dziewczyny ❤
Przykro mi.. Ściskam 😘 oby w kwietniu się udała! ✊✊

Do góry