Hmm to słabo. To może zrób jutro lub pojutrze sikańca tylko o wysokiej czułości a na betę może po południu do innej miejscowości.Tylko punkty pobrań krwi w moim mieście są otwarte max do godziny 11
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Tak w 11 dniu juz możesz zrobić betę... Trzymam kciukiDziewczyny czy 11 dni po insnyminacji jak by się udało to już coś wyjdzie na becie? Lekarz kazał mi testować po 14 dniach ale mam zmianę w pracy od godziny 6 i nie dam rady iść na badanie krwi a w następnym tygodniu mam już wizytę u lekarza żeby umówić się na kolejną insyminacje... Czuję, że teraz się nie udało. A wynik bety muszę mieć w razie kolejnego zabiegu.
Dziewczyny wczoraj potwierdziło sie ze jestem w ciazy . Wynik bety 18
matyldaewa
Najlepiej powtórzyć w poniedziałek rano i sprawdzićKochane pisałam wczoraj o tym że zrobiłam betę. Jednak czytając Wasze wypowiedzi mam cicha nadzieję ponieważ wynik był 16 a na kartce były widełki od 5 do 20 "kobieta nie będąca w ciąży". Jak to rozumieć?
Powtórz w poniedziałek. W większości laboratorium powyżej 5 oznacza ciążę ale może u Ciebie jest jakoś insczej...Kochane pisałam wczoraj o tym że zrobiłam betę. Jednak czytając Wasze wypowiedzi mam cicha nadzieję ponieważ wynik był 16 a na kartce były widełki od 5 do 20 "kobieta nie będąca w ciąży". Jak to rozumieć?
Kochane dziękuję, nie wytrzymam do poniedziałku jutro mam dostać miesiączkę więc rano zrobię test ciążowy a w poniedziałek biegnę na betę mam Bardo mocne skurcze brzucha raz na kilka godzin, o wiele rzadziej niż przed miesiączka. Jak myślicie może to być objawa ciąży czy raczej od progesteronu?
Mnie tak gniecie przy progesteronie. Jak bardzo to bierz nospe bo to może przeszkodzić w zagniezdzeniu.Kochane dziękuję, nie wytrzymam do poniedziałku jutro mam dostać miesiączkę więc rano zrobię test ciążowy a w poniedziałek biegnę na betę mam Bardo mocne skurcze brzucha raz na kilka godzin, o wiele rzadziej niż przed miesiączka. Jak myślicie może to być objawa ciąży czy raczej od progesteronu?
Tak?? To nawet nie wiedziałam. Jak zrobiłam betę i wyszło mi "kobieta nie będąca w ciąży" to od razu odłożyłam progesteron. Już nie biorę trzeci dzień. A progesteron może opóźnić spodziewana @?Mnie tak gniecie przy progesteronie. Jak bardzo to bierz nospe bo to może przeszkodzić w zagniezdzeniu.
reklama
Karola z nadzieją
U mnie miesiączka wystepowala po 2-3 dniach po odstawieniu. Ale myśle ze powtórzy betę, bo te widełki jakieś nietypowe trzymam kciuki!Tak?? To nawet nie wiedziałam. Jak zrobiłam betę i wyszło mi "kobieta nie będąca w ciąży" to od razu odłożyłam progesteron. Już nie biorę trzeci dzień. A progesteron może opóźnić spodziewana @?
Podziel się: